-A A +A

ARVO-lupauksemme toteutuu arjessa

Ke, 09/10/2019 - 15:03
Ohjaamme toimintamme tuotot takaisin yhteiskunnalliseen työhön.

ARVO-lupaus on Yhteiskunnallisten yritysten liiton jäsenten allekirjoittama eettisyystakuu, joka osoittaa vahvan, julkisen sitoumuksen arvopohjaiseen, vastuulliseen liiketoimintaan. Lupauksen tärkein tavoite on tehdä näkyviksi työn arvopohja ja konkreettiset teot arvojen edistämiseksi. Aspa allekirjoitti ARVO-lupauksen keväällä 2019.

Arvolupaus on liiketoiminnan eettisyystakuu. Olemme Aspassa sitoutuneet arvolupaukseen ja lupauksen toteutumisesta kerromme Arvolupaus-videolla.

 

 

Arvolupauksen pääkohdat ovat

  1. Vastuu ihmisestä ja ympäröivästä yhteiskunnasta
  2. Vastuullinen talous
  3. Vastuu ympäristöstä
  4. Avoimuus ja hyvä hallinto
  5. Vaikuttavuus syntyy yhteistyöllä


Kehitämme toimintaamme asiakaslähtöisesti ja pidämme huolta henkilöstöstämme

Meille aspalaisille laatu tarkoittaa, että tehdään se mitä luvataan. Liiketoimintamme on rehellistä ja avointa. Olemme viestinnässämme läpinäkyviä ja totuudenmukaisia.

Meille tärkeitä ovat tyytyväiset asiakkaat ja hyvinvoivat työntekijät. Siksi haluamme, että meillä puhutaan. Haluamme olla luottamuksen arvoisia. Siksi julkaisimme asiakkaiden, tilaajiemme sekä henkilöstömme antamat palautteet #meilläpuhutaan-verkkosivuillamme.

Aspan toiminta perustuu hyvän kiertoon. Ohjaamme toimintamme tuotot takaisin yhteiskunnalliseen työhön: tarjoamme kodin sitä tarvitsevalle. Aspa Palvelut -yhtiön omistaa sataprosenttisesti Aspa-säätiö. Aspa Palvelut maksaa voitostaan osinkoa Aspa-säätiölle, joka käyttää osingon uusien, kohtuuhintaisten asuntojen hankintaan, ja kehittää asumista ja itsenäisen elämän mahdollisuuksia yhdessä asukkaiden kanssa.

Tutustu koko ARVO-lupaukseen.