-A A +A

Aspa-kodeissa varaudutaan koronavirukseen

To, 12/03/2020 - 17:41
Monet Aspa Palveluiden asiakkaat kuuluvat infektiotautien riskiryhmään. Koronaviruksen ehkäisemiseksi kehotamme  kaikkia  Aspa-kodeissamme  vierailevia ottamaan tämän huomioon ja mieluiten kokonaan välttämään  vierailuja  asiakkaidemme luona ja Aspa-kotien yhteistiloissa toistaiseksi.

Toistaiseksi tiedossa ei ole, että kukaan henkilökunnastamme tai asiakkaistamme olisi sairastunut, mutta seuraamme tilannetta koko ajan. 

Tartuntojen ehkäisemiseksi noudatamme Aspa-kodeissa Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) sekä muiden viranomaisten antamia ohjeita.  

Vierailut Aspa-kodeissa

Vierailujen sijaan kannustamme olemaan yhteydessä läheiseesi puhelimitse. Tarvittaessa henkilökuntamme avustaa asiakkaita puheluiden vastaanottamisessa. 

Jos vierailu on välttämätöntä, on vierailusta hyvä ilmoittaa ja sopia etukäteen. Kaikkien vieraiden tulee noudattaa Aspa-kodilla olevia hygieniaohjeita ja henkilökunnan muita ohjeita. 

Jos vierailijat ovat olleet juuri matkoilla, sallimme vierailuja Aspa-koteihin aikaisintaan 14 vuorokauden kuluttua kotimaahan palaamisesta.

Koronavirukseen ja vierailuihin liittyvät kysymykset voitte osoittaa palveluesimiehelle ja Aspa-kodin muulle henkilökunnalle.

Aspan hallinto etätöissä

Aspa Palvelut Oy:n ja Aspa-säätiön hallinto ja kehittämistoiminnot siirtyvät tekemään etätöitä toistaiseksi.

Henkilökunnan tavoittaa tavalliseen tapaan sähköpostitse ja puhelimitse.

Aspan maalis-huhtikuussa järjestämät tapahtumat ja koulutukset perutaan tai siirretään järjestettäväksi verkossa.