-A A +A

Aspa mukana Pride-viikon tapahtumissa

To, 20/06/2019 - 09:37
Aspa-säätiön Voimaa seksuaalisuudesta -hanke osallistuu ja tuottaa 24.-30. kesäkuuta pidettävälle Helsingin Pride-viikolle monenlaista ohjelmaa. Liity mukaan juhlistamaan moninaisuutta ja vapautta!

Tiistaina 25.6. Jotta kukaan ei jäisi yksin -paneelikeskustelu

Klo 17.30-19.00, Sexpo-säätiö, Kirjasto Helsinki: Kellosilta 9

Miten seksuaalioikeuksia tulisi toteuttaa ja palvelurakennetta kehittää, jotta kaikkien oikeudet toteutuisivat? Hankkeen työntekijä Jaana Tiiri ja seksologi Raila Riikonen liittyvät Sexpo-säätiön paneeliin keskustelemaan eri tavoin vammaisten henkilöiden seksuaalioikeuksista ja niiden toteutumisesta asumisen palveluissa Suomessa. 

Lisätietoja Jotta kukaan ei jäisi yksin -tapahtumasta Facebookissa

 

Keskiviikko 26.6. Sateenkaarivähemmistön vähemmistössä – moniperusteisesti syrjittyjen haasteet ja vahvuudet -paneelikeskustelu

Klo 13.00-15.00: Setan nuorisotoimikunta, Nuorten Pride House (Happi), Sörnäisten Rantatie 31

Setan nuorisotyöryhmä järjestää paneelikeskustelun moniperusteisesta syrjinnästä sateenkaarevasta näkökulmasta. Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen Jaana Tiiri on mukana pohtimassa millaisia haasteita ja vahvuuksia löytyy moneen vähemmistöön kuuluvilta ja miten sateenkaareva yhteisö voisi olla saavutettavampi kaikille.

Lisätietoja Sateenkaariväestön vähemmistössä -paneelikeskustelusta

 

Perjantai 28.6. Moniperusteista syrjintää ehkäisevän pelin kehittämistyöpaja

Klo 16.30-19.00: Voimaa seksuaalisuudesta -hanke, Holiday Inn City Centre, Elielinaukio 5, Feeliks-Truman -kokoustila 1. krs.

Voimaa seksuaalisuudesta -hanke tuo näkyväksi seksuaalisuuden ja sukupuolen moninaisuutta asumisen palveluissa ja kehittää keskustelupeliä syrjinnän ehkäisemiseksi. Työpajassa pohditaan identiteettien moninaisuutta ja tapoja varmistaa palveluiden yhdenvertaisuus. Työpaja on suunnattu sateenkaareville asumisen palveluita käyttäville ja kaikille muille moniperusteisen syrjinnän ehkäisystä kiinnostuneille. Tarjolla iltapalaa. Tule sellaisena kuin olet, identiteettisi on tärkeä!

Lisätietoja pelin kehittämistyöpajasta

 

Lauantai 29.6. Helsinki Pride -kulkue

Klo 11.00: Startti Senaatintorilta

Helsinki Pride -viikko huipentuu kulkueeseen yhdenvertaisemman ja vapaan maailman puolesta! Voimaa seksuaalisuudesta -hanke järjestää kulkueeseen vammaisblokin, johon voi liittyä juhlimaan kanssamme moninaisuutta. Järjestäytyminen alkaa klo 11 ja liikkeelle lähdetään klo 12.

Tule mukaan Pride-kulkeen vammaisblokkiin, lisätietoja Facebookista

 

Lisätietoja saat hankkeen työntekijöiltä:

Jaana Tiiri, p. 040 543 4453 tai jaana.tiiri@aspa.fi

Milla Ilonen, p. 040 848 0909 tai milla.ilonen@aspa.fi

Lue lisää Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeesta