-A A +A

Aspa Palvelujen esimiehet valmistuivat tuotekehittäjiksi

Pe, 07/06/2019 - 12:11
Vuoden kestänyt Aspa Innovaattori -valmennusohjelma antoi Aspa Palvelut Oy:n palveluesimiehille ja -päälliköille työkaluja palvelumuotoiluun ja uusien palvelutuotteiden ketterään kehittämiseen.

Tuotekehityksen erikoisammattitutkinto nostaa huomattavasti yhtiön esimiesten osaamista ja ammattitaitoa. Sen suoritti yhteensä 26 henkeä.

–Fiilikset ovat erittäin hyvät, iloitsee Aspa Palvelujen hanke- ja myyntijohtaja Jukka Ahvonen valmistujaisjuhlissa. – Opiskelun aikana esimiestemme osaaminen karttui mm. siinä, mitä kaikkea tuotekehitysprosessissa pitää huomioida ja miten sitä tehdään järjestelmällisesti. Miten esimerkiksi tilaajaa kuunnellaan ja otetaan heidän toiveitaan huomioon uusia palveluja kehitettäessä.  

Tutkinnon suorittaminen on myös tiivistänyt yhteistyötä hajallaan ympäri Suomea sijaitsevien palveluesimiesten ja hallinnon välillä. Palveluesimiehet eivät ole näiden asioiden kanssa yksin, vaan koko organisaatio on mukana ja tukena.

Opintoihin kuului mm. palvelumuotoilua, digitalisaatiota tuotekehitystyössä, projektinhallintaa, asiakaskokemuksen johtamista, tuotteistamista ja palvelupolkuja. Valmennuksen sisältö suunniteltiin yhdessä sen toteuttaneen Edupolin kanssa.

Lue aiempi aiheeseen liittyvä uutinen: Aspa Palvelujen esimiehille työkaluja ketterään kehittämiseen