-A A +A

Aspa Palvelujen esimiehille työkaluja ketterään kehittämiseen

Ma, 04/03/2019 - 09:09
Aspa Palvelut Oy:n palveluesimiehet, palvelupäälliköt ja myyntipäällikkö osallistuvat vuoden kestävään Aspa Innovaattori -valmennusohjelmaan.

 Valmennuksen tavoitteena on omien vastuualueiden kehittäminen ja uusien liiketoimintamahdollisuuksien luominen esimerkiksi tuotteistamalla.

–Haluamme valmentaa esimiehiämme tulevaan sote-maailmaan ja muuttuvaan toimintaympäristöön, kertoo Aspa Palvelujen kehittämispäällikkö Sirpa Wallendahl. –Koulutus antaa myös palveluesimiesten toivomia työkaluja myynnin tueksi.

Yhteinen koulutus tukee myös ympäri Suomea työskentelevien palveluesimiesten keskinäistä verkostoitumista. 

–On ollut todella antoisaa pohtia esimerkiksi uusien palvelutuotteiden kehittämistä yhdessä, kiittelee koulutuksessa mukana oleva Tiina Kiviluoto, joka työskentelee Aspa-koti Laivalahden ja Pihlajan palveluesimiehenä. 

Valmennuksen aikana osallistujat suorittavat Tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon. –Tutkinto hyväksyttiin oppisopimuskoulutukseksi, mistä olemme todella tyytyväisiä, iloitsee Wallendahl. 

Opintoihin kuuluu mm. palvelumuotoilua, digitalisaatiota tuotekehitystyössä, projektinhallintaa, asiakaskokemuksen johtamista, tuotteistamista ja palvelupolkuja. Valmennuksen sisältö on suunniteltu yhdessä Edupolin kanssa.

Millainen tulevaisuuden Aspa on? Siihen vaikuttavat nyt valmennukseen osallistuvat. Puolivälissä olevassa valmennuksessa on parhaillaan vuorossa palvelumuotoilun osa-alue. –Valmennus on saanut hyvää tuulta alleen ja kehittäminen on vauhdissa!