-A A +A

Aspa Palvelut Oy sai henkilöstötutkimuksessa kokonaisarvosanan 4/5

Pe, 07/12/2018 - 09:36
Innolink toteutti Aspa Palveluiden henkilöstötutkimuksen loka-marraskuussa 2018. Tutkimuksen tavoitteena oli selvittää henkilöstön tyytyväisyyttä Aspa Palveluihin työnantajana. Vastausprosentti tutkimuksessa oli 68%.

Aspa Palveluiden kokonaisarvosana työnantajana nousi ja oli 4,02/5. Tutkimuksessa korostuivat esimiestyön ja oman työn merkityksellisyyden tärkeys. Työntekijät myös tuntevat ylpeyttä kertoessaan olevansa osa yritystä. Aspa Palvelut on onnistunut vastaamaan työntekijöiden odotuksiin erityisen hyvin sukupuolten välisessä tasa-arvossa.

Suositteluindeksi NPS oli 40.

Suositteluindeksi NPS oli 40, joka on merkittävästi yli vertailuaineiston keskiarvon. NPS-indeksi kertoo todennäköisyydestä suositella työpaikkaa työnhakijalle.

Kokonaisuudessaan 91% työntekijöistä oli melko tai erittäin tyytyväisiä Aspa Palveluihin työpaikkana.

– Meillä arvopohjaisessa yrityksessä henkilöstön tyytyväisyys työhönsä on yksi toimintamme kivijaloista. Jokaisen aspalaisen työhyvinvointi on meille tärkeää, koska sen päälle rakentuu myös hyvä asiakaskokemus. Nämä kulkevat vahvasti käsi kädessä, kertoo Aspa Palveluiden toimitusjohtaja Johanna Nyström.

91 % työntekijöistä on melko tai erittäin tyytyväisiä työpaikkaansa.

Katso tällä hetkellä avoimena olevat työpaikkamme