-A A +A

Aspa-säätiön #lupaollaupea-kampanja ehdolla vuoden messuteoksi

To, 06/02/2020 - 14:07
Aspan Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen ja Uhana Designin yhteinen #lupaollaupea-kampanja on valittu kolmen finalistin joukkoon Mesoaja-kilpailussa ja on ehdolla vuoden messuteoksi.

Vuoden messuteko on teko, joka uudistaa messu- ja tapahtuma-alaa oivaltavalla, jopa yllättävällä tavalla. Vuoden messutekoon yltävä yritys, organisaatio tai henkilö on näyttänyt tekemisellään tietä muille.

Lupa olla upea -kampanja syntyi Aspan Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen ja Uhana Designin halusta laajentaa kauneuskäsityksiä ja tuoda esiin ihan tavallisia erityisiä huippumalleja. Kampanja huipentui valokuvanäyttelyyn ja paneelikeskusteluun I Love Me -messuilla syksyllä 2019. Kampanjan tavoitteena oli laajentaa yhteiskunnan kauneuskäsityksiä, herättää keskustelua median vaalimista ulkonäköihanteista ja tuoda esiin ihan tavallisia erityisiä huippumalleja. Kokonaisuus toteutettiin yhteistyössä Uhana Designin ja Simelius Simelius -studion kanssa.

Messuosaston toteuttaminen I Love Me -messuilla antoi elämänsisältöä ja voimaa kymmenelle vammaiselle kokemustoimijalle. He ottivat vastuuta messutiiminä ja saivat tekemästään työstä palkkion. Lisäksi kolme eri tavoin erityistä naista pääsivät oman elämänsä huippumalleiksi – arvokkaiksi esikuviksi ja rohkeiksi vaikuttajiksi!

– Vammaiset ihmiset nähdään usein toiminnan kohteina ja asiakkaina. Messutekomme loi uudenlaisia rooleja. Näytteilleasettajan työtä tehdään hyvillä vuorovaikutustaidoilla ja halulla kohdata. Kokemustoimijamme olivat tässä erinomaisia! Messupisteemme keskiössä ei ollut vammaisuus, vaan valokuvanäyttely, joka keräsi tuhansia kiinnostuneita ja arvostavia katseita. Voisimmeko kohdata tällaisia katseita useammin myös arjessa, kysyy Aspa-säätiön Milla Ilonen.

Mesoaja-kilpailu nostaa esiin messumedian ja tapahtumamarkkinoinnin parhaimmiston. Palkinnot jaetaan 3.3.2020 Messukeskuksessa Helsingissä. Voittajat valitsee markkinointiviestinnän ja tapahtuma-alan ammattilaisista koostuva tuomaristo.

Lisätiedot:
Milla Ilonen, p. 040 848 0909
hankepäällikkö, Aspa-säätiön Voimaa seksuaalisuudesta -hanke

Katso #lupaollaupea-kampanjan upeat kuvat

Lisätietoja Mesoaja Gaalasta