-A A +A

Asukas voi ottaa digikurssille oppaan mukaan

Ke, 28/03/2018 - 12:59
Hankkeen työntekijät Susanna Saarvo (vas.) ja Helmi Kallio houkuttelevat osallistujia digikursseille.
Asuuko asumispalveluissanne henkilöitä, jotka hyötyisivät älylaitteiden osaamisesta? Onko teillä asukasta, joka voimaantuisi digipalveluiden itsenäisestä hallinnasta? Asuuko teidän palveluissanne henkilö, joka hyötyisi tabletin kautta kirjan lukemisesta tai uutisten kuuntelusta? Onko joku asukkaistanne maininnut haluavansa älylaitteen, mutta se on tuntunut hänestä haastavalta tai kursseille lähteminen on hänelle yksin hankalaa?

- Ensimmäiset digikokemusoppaat Helsingissä ja Tampereella on nyt valmennettu ja he ovat kaikkien asukkaiden käytettävissä, kertovat hankkeen työntekijät Susanna Saarvo ja Helmi Kallio

Keväällä kursseja on tarjolla esimerkiksi kirjastoissa: Tampereella Hervannan ja Sampolan kirjastot tarjoavat opastusta Facebookin käyttöön ja kuvien tallentamisessa pilveen. Pääkaupunkiseudulla on tarjolla esimerkiksi sosiaaliseen mediaan tutustumista Malmilla, läppäripiiri Vantaalla Kafnetissa,  e-hetkiä Koivukylässä ja Tietopaja Espoossa.

Näistä  ja monista muista digikursseista ja neuvontatuokioista löydät lisää tietoa kirjastojen verkkosivuilta tai olemalla yhteyksissä suoraan hankkeen työntekijöihin.

Ole rohkeasti yhteyksissä ja tule mukaan tai varaa aikasi infotilaisuuteen: digihaltuun@aspa.fi tai puhelimitse Susanna p. 040 823 8556, Helmi p. 040 650 0507.

Tavoitteenamme on tukea asumispalveluiden käyttäjiä entistä itsenäisemmiksi digipalvelujen käyttäjiksi. Meidän kauttamme asukas saa digikokemusoppaan mukaansa kansalaisopiston tai kirjaston järjestämälle digikurssille.

Lue lisää Digi haltuun -hankkeesta