-A A +A

Etsimme kirjanpitäjää

Ke, 03/07/2019 - 08:35
Kaipaatko työllesi merkitystä? Tule meille aspalaiseksi!

Etsimme kirjanpitäjää vastaamaan Aspa-säätiön ja Aspa-konsernin kirjanpidosta. Aspa-säätiö hallinnoi yli 1 200 vuokra-asuntoa. Asuntoja ostetaan viikoittain ja tarvittaessa rakennutetaan omia vuokrataloja.

Sopiiko alla oleva kuvaus sinuun? 

Olet sosiaalinen, asiakaspalveluhenkinen ja tiimityöskentely on sinulle tuttua. Sinulla on hyvät käytännön it-taidot ja haluat kehittyä ammatillisesti sekä kehittää taloushallintoamme.

Etsimme ihmistä, jolla on

-hyvä kirjanpito-, maksuliikenne ja tilinpäätösosaaminen
-tehtävään soveltuva alan koulutus
-vähintään kolmen vuoden kokemusta vastaavanlaisista tehtävistä
-halua oppia uutta sekä kehittää taloushallintoamme
-hyvät vuorovaikutus- ja neuvottelutaidot
-asiakaslähtöinen ajattelutapa
-ongelmaratkaisutaitoja ja kyky työskennellä paineen alla

Tarjoamme sinulle harvoin tarjolla olevan mahdollisuuden päästä tekemään vastuullista, merkityksellistä ja arvopohjaista työtä mielenterveyskuntoutujien ja vammaisten ihmisten itsenäisen elämän edistämiseksi.  

Työsuhde-etumme ovat kilpailukykyiset ja pääset tekemään työtä innostuneessa sekä osaavassa työyhteisössä. Työpaikkasi sijaitsee Helsingissä Malmilla. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Aspa-säätiön talousjohtaja Juha Nieminen p. 0400 816 024, perjantaina 5.7. klo 13-14 ja tiistaina 9.7. klo 13-14. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen osoitteeseen juha.nieminen@aspa.fi perjantaihin 19.7.2019 mennessä.

Me Aspa-säätiössä haluamme, että kuka tahansa meistä pystyy elämään itsenäistä elämää. Tämä tarkoittaa omaa kotia, mahdollisuutta tehdä työtä ja tulla toimeen taloudellisesti. Harrastaa, nauttia luonnosta ja elää omanlaista arkea. Olla osallisena yhteiskunnassa. Tulla otetuksi mukaan ja tulla kuulluksi. Olemme itsenäistä asumista mahdollistava yhteiskunnallinen toimija.