Etsimme pääkaupunkiseudun asumispalveluista osallistujia digikursseille! | Aspa
-A A +A

Etsimme pääkaupunkiseudun asumispalveluista osallistujia digikursseille!

To, 15/02/2018 - 10:22
Asuuko asumispalveluissanne henkilöitä, jotka hyötyisivät älylaitteiden osaamisesta? Onko teillä asukasta, joka voimaantuisi digipalveluiden itsenäisestä hallinnasta? Asuuko teidän palveluissanne henkilö, joka hyötyisi tabletin kautta kirjan lukemisesta tai uutisten kuuntelusta? Onko joku asukkaistanne maininnut haluavansa älylaitteen, mutta se on tuntunut hänestä haastavalta tai kursseille lähteminen on hänelle yksin hankalaa?

- Digi haltuun! -projektissa tarjoamme asumispalveluita käyttävälle henkilölle mahdollisuuden saada digikokemusopas tueksi erilaisille Kansalaisopistojen ja kirjastojen järjestämille digikursseille. Valmennamme ensimmäiset digikokemusoppaat helmikuussa ja he ovat pääkaupunkiseudulla asumispalveluita käyttävien henkilöiden käytettävissä maaliskuun alusta alkaen, kertovat hankkeen työntekijät Susanna Saarvo ja Helmi Kallio.

Kurssitarjontaa on keväällä laidasta laitaan: tietokoneen ja älylaitteiden käytön ja digikuvauksen perusteista aina internetin sujuvaan ja turvallisen käytön opetuksesta vaikka Illustratorin kehittyneempään käyttöön asti.

Jalkaudumme mielellään kertomaan lisää! 

Varaa aikasi infotilaisuuteen tai kysy lisää: digihaltuun@aspa.fi tai puhelimitse Susanna p. 040 823 8556, Helmi p. 040 650 0507.

Hankkeen verkkosivut