-A A +A

Etsimme pääkaupunkiseudun asumispalveluista osallistujia digikursseille!

To, 15/02/2018 - 10:22
Asuuko asumispalveluissanne henkilöitä, jotka hyötyisivät älylaitteiden osaamisesta? Onko teillä asukasta, joka voimaantuisi digipalveluiden itsenäisestä hallinnasta? Asuuko teillä henkilö, joka hyötyisi tabletin kautta kirjan lukemisesta tai uutisten kuuntelusta? Onko joku asukkaistanne maininnut haluavansa älylaitteen, mutta se on tuntunut hänestä haastavalta tai kursseille lähteminen on hänelle yksin hankalaa?

- Digi haltuun! -hankkeessa tarjoamme asumispalveluiden asukkaiden tueksi digikaverin mukaan erilaisille digikursseille. Digikurssi tulee valita yhdessä asukkaan kanssa ja se voi olla minkä tahansa julkisen tahon järjestämä. Järjestäjinä on usein esimerkiksi kansalaisopistot, kumppanuustalot ja kirjastot. Digikaverin voi pyytää meiltä asukkaan mukaan myös matalamman kynnyksen digineuvontoihin/ohjauksiin. Olemme tähän mennessä valmentaneet digikavereita asukkaidenne käyttöön Turkuun, Tampereelle, Kymenlaaksoon ja pääkaupunkiseudulle, kertovat hankkeen työntekijät Susanna Saarvo ja Helmi Kallio.

Kurssitarjontaa on syksyllä laidasta laitaan: tietokoneen ja älylaitteiden käytön ja digikuvauksen perusteista aina internetin sujuvaan ja turvallisen käytön opetuksesta vaikka Illustratorin kehittyneempään käyttöön asti. Myös useat kirjastot tarjoavat matalan kynnyksen maksuttomia opastuksia teknisten laitteiden käyttöönotossa. 

Hanketyöntekijämme Helmi ja Susanna tulevat mielellään kertomaan asukkaillenne ja henkilökunnallenne lisää digikaverimahdollisuudesta.

Varaa aikasi infotilaisuuteen tai kysy lisää: digihaltuun@aspa.fi tai puhelimitse Susanna p. 040 823 8556, Helmi p. 040 650 0507.

Hankkeen verkkosivut