-A A +A

Haemme asumispalvelutyöntekijöitä Aspa-koti Villa Huviin Espooseen

Ma, 25/03/2019 - 14:43
Haemme Espoossa sijaitsevaan Aspa-koti Villa Huviin sairaanhoitajia ja lähihoitajia vakituiseen työsuhteeseen.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä. Moniammatillisen tiimin jäsenenä hyödynnät osaamistasi monipuolisesti ja kehität Aspa-kodin arkea yhdessä kanssamme. Henkilöstömitoituksemme Villa Huvissa mahdollistaa asiakkaan aidon kohtaamisen. Aspa-koti Villa Huvissa sairaanhoitajat tekevät pääosin töitä kahdessa vuorossa, lähihoitajat työskentelevät kolmessa vuorossa. 

Työntekijöidemme vapaa-aika ja palautuminen on tärkeää, siksi lomien pitäminen myös työsuhteen alkuaikoina on mahdollista, kun niistä yhteisesti sovitaan. Työhyvinvoinnista pidämme Aspassa huolta tyky-etuun kuuluvalla reilulla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla.  

Aspa-koti Villa Huvi on koti, jossa asuu yli 18-vuotiaita kehitysvammaisia nuoria, jotka tarvitsevat runsaasti apua ja tukea kaikissa päivittäisissä toiminnoissa sekä hoitoa ja huolenpitoa henkilökohtaisissa asioissa niin kotioloissa kuin kodin ulkopuolella. Jokaisella asiakkaalla on oma kotinsa, mutta myös mahdollisuus viettää aikaa yhteisissä tiloissa.  

Odotamme sinulta sairaanhoitajan tai lähihoitajan koulutusta, rekisteröitymistä Valviran terveydenhuollon ammattihenkilöiden keskusrekisteriin, lääkehoito-osaamista tai lähihoitajilla valmiutta sen hankkimiseen sekä sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan. Tarjoamme sinulle tarvittaessa ensiapu-, hygieniapassi- sekä Avekki-koulutuksen. 

Työn toivottu aloitus on toukokuussa 2019 tai sopimuksen mukaan. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta. Tes:n mukaisen palkan lisäksi maksamme erillisen tehtäväkohtaisen lisän.

Lisätietoja voit kysyä palveluesimies Hanna-Mari Raatikaiselta, hanna-mari.raatikainen@aspa.fi tai p. 040  689 1233

Hakuaika päättyy 30.7.2019. Tervetuloa Aspaan! 

Sairaanhoitaja, lue lisää ja hae tästä

Lähihoitaja, lue lisää ja hae tästä

Haemme myös työntekijöitä pääkaupunkiseudun sijaispooliin, lue lisää

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

 

 

Aspa-koti Villa Huvin palveluesimies Hanna-Mari Raatikainen.