Haemme kahta palveluvastaavaa | Aspa
-A A +A

Haemme kahta palveluvastaavaa

Ke, 09/05/2018 - 15:18
Haluatko tehdä töitä ihmisenä ihmisille? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Meillä Aspassa tehdään ihmisen kokoista ja näköistä sekä merkityksellistä työtä joka päivä.

Palveluvastaavana olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä.

Haemme palveluvastaavaa Kirkkonummelle

Haemme palveluvastaavaa käynnistämään syksyllä Kirkkonummen Masalassa aloittavaa uutta Aspa-kotia, joka tarjoaa asumispalvelua vammaisille ihmisille sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujille. Kirkkonummelle avattavaan Aspa-kotiimme muuttavat henkilöt asuvat omissa yksiöissään uudessa kerrostalossa ja saavat koteihinsa tarpeidensa mukaista palvelua. Lisäksi käytössä on yhteistila, jossa asiakkaat voivat halutessaan kokoontua. Lue lisää Kirkkonummelle avautuvasta Aspa-kodista

Lue lisää tehtävästä ja hae palveluvastaavaksi Kirkkonummelle 22.5. mennessä

 

Haemme palveluvastaavaa Lohjalle

Haemme palveluvastaavaa johtamaan Lohjalla sijaitsevaa Aspa-koti Kuparikulmaa, joka tarjoaa asumispalvelua kehitysvammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Palveluvastaavana olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Lue lisää Aspa-koti Kuparikulmasta.

Lue lisää tehtävästä ja hae palveluvastaavaksi Lohjalle 22.5. mennessä

Aidot kohtaamiset ja asiakkaan rinnalla kulkeminen tekevät Aspan. Työmme perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen – jotka sekä henkilöstö että asiakkaat kokevat omikseen. Tunnusomaista Aspalle on rohkea kehittäminen ja henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisesta huolehtiminen. Lue lisää Aspasta työnantajana