-A A +A

Haemme kehittämispäällikköä sekä hr- ja kehittämiskoordinaattoria Helsinkiin

Ma, 18/11/2019 - 08:46
Myyntipäällikkö Sirpa Wallendahl (selin), palvelupäällikkö Mari Nikkola (vas.) ja varatoimitusjohtaja Seija Milonoff keskustelemassa toimiston olohuoneen pöydän ääressä.
Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme, että sote-alan muuttuviin tarpeisiin?

Haemme kehittämispäällikköä hallintoomme Helsinkiin

Kehittämispäällikkönä vastaat Aspa Palvelut Oy:n palveluiden ja asiakaskokemuksen kehittämisestä, uusien palvelutuotteiden ideoinnista ja tuotteistuksesta sekä yhtiön tulevista projekteista. Vastaat myös palvelujen laadun seurannasta ja kehittämisestä sekä asiakaskokemuksen strategisesta hyödyntämisestä.

Tehtävässä menestyminen edellyttää toimialan palveluliiketoiminnan tuntemusta, aktiivista toimialan seuraamista sekä vahvaa kehittävää otetta. Pystyt hallitsemaan laajoja asiakokonaisuuksia ja kuljettamaan projekteja eteenpäin sovituissa aikataulussa.

Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä taito saada yhteistyötahot mukaan. Olet idearikas, analyyttinen ja tapasi ajatella on liiketoimintalähtöinen. Tartut määrätietoisesti uusiin haasteisiin ja ennen kaikkea viet suunnitellut asiat maaliin loppuun asti. Edellytämme vähintään AMK- tai opistotason tutkintoa ja työkokemusta sote-toimialan palvelujen kehittämisestä.

Meillä on tarjota sinulle viihtyisät ja uudet toimitilat Helsingin Malmilla, kattava Tyky-etu, laaja työterveyshuolto sekä loistava työporukka.

Lisätietoja tehtävästä antaa varatoimitusjohtaja Seija Milonoff, puh. 040 8301208, seija.milonoff@aspa.fi maanantaina 18.11. klo 15.00 - 17.00 sekä torstaina 21.11. klo 16.00 – 17.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@aspa.fi otsikolla ”Kehittämispäällikkö”.

Hakuaika päättyy 29.11.2019, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Haemme hr- ja kehittämiskoordinaattoria hallintoomme Helsinkiin

Haemme Aspa Palveluiden hallintoon hr- ja kehittämiskoordinaattoria hoitamaan monipuolisia hallinnon tuki- ja koordinointitehtäviä.

Työtehtäväsi sisältää mm. erilaisia kehittämisen tehtäviä kehittämispäällikön tukena, rekrytoinnin ja koulutusten koordinointia (rekrytointi-ilmoittelu, oppilaitosyhteistyö, rekrytointitapahtumat, koulutustilaisuuksien järjestelyt, koulutusrekisteri yms.) sekä raporttien laatimista ja tiedonkeruuta sovitusti.

Vastaat omalta osaltasi asiakas- ja henkilöstökyselyjen organisoinnista sekä toimit mahdollisesti myös joidenkin järjestelmien pääkäyttäjänä (esim. rekrytointi- ja asiakastietojärjestelmät).

Sinulta odotamme aktiivista ja oma-aloitteista työotetta sekä hyviä it-taitoja. Pystyt tuottamaan sisältöä, esitysmateriaaleja ja raportteja tarpeen vaatiessa. Pidät langat käsissäsi, etkä hätkähdä kiireestä tai muuttuvasta työympäristöstä ja teet mielelläsi myös rutiiniluonteisia tehtäviä.  

Toivomme, että sinulla on kaupallinen koulutus ja aiempaa työkokemusta vastaavan tyyppisistä tehtävistä. Työ edellyttää myös satunnaista matkustamista kotimaassa. Etsimme ennen kaikkea innostunutta tekijää, joka pystyy sisäistämään laajoja kokonaisuuksia toisinaan hyvinkin nopeasti ja ratkaisemaan ongelmia osana vahvaa ja ammattitaitoista työyhteisöä.

Meillä on tarjota sinulle viihtyisät ja uudet toimitilat Helsingin Malmilla, kattava Tyky-etu, laaja työterveyshuolto sekä loistava työporukka.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallintopäällikkö Netta Linturi, puh. 050 3651781, netta.linturi@aspa.fi maanantaina 18.11. klo 15.30 – 17.00 sekä perjantaina 22.11. klo 13.00 – 14.30.

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@aspa.fi otsikolla ”Koordinaattori”.

Hakuaika päättyy 24.11.2019, aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Lue lisää Aspasta työnantajana