-A A +A

Haemme lähihoitajia pääkaupunkiseudulle

Ti, 22/10/2019 - 13:14
Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Asumispalvelutyö on itsenäistä ja palkitsevaa, työntekijän oma persoona näkyy ja työssä on mahdollisuus toteuttaa itseään. Meillä on aikaa kohdata asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet. Työssämme painotamme asiakkaan omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, oikeuksien toteutumista ja eettisten arvojen huomioimista. 

TARJOAMME SINULLE työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä, ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön, mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi ja lähiesimiehen tuen työssäsi. Työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun sisältävällä Tyky-edulla sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon palveluilla.

Lue lisää pääkaupunkiseudulla avoinna olevista työmahdollisuuksistamme.

Haemme lähihoitajia asumispalvelutyöhön

Aspa-koti Villa Huviin Espooseen

Lisäksi haemme henkilökohtaisia avustajia pääkaupunkiseudulle

Lue lisää Aspasta työnantajana