-A A +A

Haemme Lahteen lähihoitajaa ja sosionomia

Ke, 29/07/2020 - 11:22
Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Haemme lähihoitajaa ja sosionomia asumispalvelutyöhön Lahteen. Sosionomin tehtävä on kokoaikainen, lähihoitajan tehtävä on aluksi osa-aikainen (50 %). Molemmat tehtävät ovat vakituisia.

Asiakkainamme Lahdessa on mielenterveys- ja päihdekuntoutujia. Asumispalvelutyöntekijän työ on monipuolista ohjaamista ja tukemista asiakkaiden yksilöllisten tarpeiden mukaisesti. Tuet asiakasta hänen arjessaan kotikäyntien avulla. Jatkossa työhön kuuluu myös pienimuotoista ryhmätoiminnan ohjaamista.

Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja valtakunnallista työyhteisöä sekä olet mukana uuden Aspa-kodin käynnistämisessä.

Mukavan työn lisäksi tuemme henkilöstömme työhyvinvointia mm. kattavalla liikunta- ja kulttuuriedulla sekä lakisääteistä laajemmalla työterveyshuollolla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus määräytyy sen mukaisesti.

Edellytämme kokoaikaiseen tehtävään sosionomin koulutusta ja osa-aikaiseen vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkintoa (lähihoitaja), rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin sekä sitoutumista Aspan henkilökeskeiseen toimintatapaan.

Eduksi katsomme suuntautumisen tai aikaisemman työkokemuksen mielenterveys- ja/tai päihdekuntoutuksesta sekä oman auton käyttömahdollisuuden.

Työn aloitus sopimuksen mukaan. Hakuaika päättyy 16.8.2020. Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Tiina Apajasaari torstaina 13.8. klo 10-12, tiina.apajasaari@aspa.fi tai p. 040 831 8750.

Tervetuloa Aspaan!

Lue, mitä henkilöstömme on meistä mieltä