-A A +A

Haemme palveluesimiestä Lohjalle

To, 18/06/2020 - 13:12
Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin?

Haemme palveluesimiestä vastaamaan Lohjalla sijaitsevan Aspa-koti Kuparikulman laadukkaasta toiminnasta sekä tukemaan tiimiläisiä työssään. 

Aspa-koti Kuparikulma tarjoaa palveluasumista ja asumisvalmennusta kehitysvammaisille ihmisille, sekä tuettua asumista kehitysvammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Järjestämme Kuparikulmassa viikoittain erilaisia tapahtumia asiakkaillemme, jotka suunnitellaan yhdessä heidän kanssaan. Henkilökuntamme on vakiintunutta, työhön vahvasti sitoutunutta ja hyvin ammattitaitoista. Kuparikulman toiminta on eteenpäin suuntautuvaa, asiakaslähtöistä ja kehittyvää. 

Mitä palveluesimiehen työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Palveluesimiehenä sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit esimiehenä Aspa-kodin asumispalvelutyöntekijöille ja teet jatkuvaa yhteistyötä tilaajien kanssa.

Tehtävässä edellytämme sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa. 

Olethan oma-aloitteinen, tiimipelaaja, joka viihtyy hyvin organisoidussa työympäristössä eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat sinulle lähellä sydäntäsi.

Koulutustaustan osalta tehtävässä edellytämme sinulta vähintään sosiaali- ja terveys alan opisto-/ ammattikorkeakoulututkintoa (sairaanhoitaja, sosionomi) ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Edellytämme tehtävässä vammais- ja mielenterveystyön työkokemusta sekä vähintään kahden vuoden esimiestyön kokemusta.

Mitä me tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen innostavassa ja ammattitaitoisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä. Lähiesimiehemme tukevat sinua työssäsi ja saat mahdollisuuden ylläpitää sekä kehittää omaa osaamistasi. 

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-tapahtumilla. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, tehtävässä on sopimuspalkkaus.

Kuvailimmeko juuri sinut? Mahtavaa, toimi sitten seuraavalla tavalla:

Hakemuksesi voit lähettää osoitteeseen hr@aspa.fi. Haku päättyy 5.7.2020. Tuo hakemuksessasi selkeästi esiin se, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.

Tervetuloa Aspa-koti Kuparikulmaan!

Tutustu Aspa Palveluihin työnantajana