-A A +A

Haemme palveluesimiestä Ouluun

Ma, 27/07/2020 - 08:53
Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin? 

Haemme palveluesimiestä vastaamaan Oulussa sijaitsevan Aspa-koti Otavan toiminnasta. 

Aspa-koti Otava tarjoaa tuettua asumista ja palveluasumista mielenterveys- ja päihdekuntoutujille sekä lastensuojelun jälkihuollon piirissä oleville. Autamme asiakkaitamme rakentamaan itsensä näköistä arkea ja kuljemme heidän rinnallaan niin arjen haasteissa kuin onnistumisissa. Tiimiimme kuuluu sote-alan ammattilaisia, joilla on vahva osaaminen mielenterveys- ja päihdeongelmista sekä voimavarakeskeisestä työskentelystä.  

Mitä palveluesimiehen työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme? 

Palveluesimiehenä sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit esimiehenä Aspa-kodin asumispalvelutyöntekijöille sekä teet säännöllisesti työtä asiakkaiden kanssa. 

Tehtävässä edellytämme sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta lisäksi johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, verkostoitumista ja yhteistyötä eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.  

Olethan oma-aloitteinen, tiimipelaaja, joka ei pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet myös tiimisi osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että toimintamme tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. 

Edellytämme sinulta 

  • sote-alan opisto- tai ammattikorkeakoulutason tutkintoa (sairaanhoitaja, sosionomi) 

  • rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin 

  • työkokemusta esimiestehtävistä 

Katsomme eduksi kokemuksen mielenterveys- ja päihdekuntoutujien kanssa työskentelystä. 

Mitä me tarjoamme sinulle? 

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen hyvässä tiimissä. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä. Palvelupäällikkömme tukevat sinua työssäsi ja saat mahdollisuuden ylläpitää sekä kehittää omaa osaamistasi.  

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-tapahtumilla. 

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, tehtävässä on sopimuspalkkaus. 

Hae tehtävää 24.8. mennessä

Kuvailimmeko juuri sinut? Mahtavaa, toimi seuraavalla tavalla: 

Lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi osoitteeseen hr@aspa.fi otsikolla ”Palveluesimies, Otava”. Haku päättyy 24.8.2020. Tuothan hakemuksessasi selkeästi esiin sen, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Mari Nikkola pe 31.7. klo 9-11 sekä ke 5.8. klo 14-16, Marin tavoitat numerosta 044 716 5735. 

Tervetuloa Aspa-koti Otavaan!