-A A +A

Haemme palveluesimiestä Poriin ja Ulvilaan Aspa-koti Valttiin ja Aspa-koti Nahkuriin

Ke, 10/04/2019 - 12:46
Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme.

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Haemme Porissa ja Ulvilassa sijaitseviin Aspa-koti Valttiin ja Aspa-koti Nahkuriin

PALVELUESIMIESTÄ

vakituiseen työsuhteeseen, nykyisen esimiehen siirtyessä eläkkeelle. Työsuhde on kokoaikainen, työtä tehdään pääsääntöisesti arkipäivinä. Palveluesimiehen työaika jakautuu tasaisesti näiden kahden Aspa-kodin välille, työ siis edellyttää säännöllistä liikkumista Porin ja Ulvilan välillä.

TARJOAMME SINULLE

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä
  • ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön
  • mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistasi sekä lähiesimiehen tuen työssäsi.

Henkilöstön työhyvinvointi on meille Aspassa tärkeää, hyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedun avulla sekä lakisääteistä laajemmilla työterveyshuollon palveluilla.

ODOTAMME SINULTA

  • sosiaali- tai terveysalan opisto-/ ammattikorkeakoulututkintoa
  • rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin
  • kokemusta esimiestyöstä sekä mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä vähintään 3 vuoden ajalta
  • sitoutumista Aspan arvoihin sekä henkilökeskeiseen toimintatapaan.

Palveluesimiehenä olet esimiesasemassa ja sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotiesi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Tässä esimiestehtävässä onnistuminen edellyttää sinulta sitoutumista Aspan henkilökeskeiseen toimintatapaan sekä hyviä vuorovaikutustaitoja, paineensietokykyä ja positiivista perusasennetta. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita, mutta se ei ole ristiriidassa sen kanssa, että asiakkaat sekä henkilöstö voivat hyvin ja henkilöstö kokee työnsä mielekkäänä.

Aspa-koti Valtti Porissa tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille. Palvelu rakentuu yksilöllisesti räätälöidystä tuesta, joka voi koostua kotikäynneistä, asioinnista kodin ulkopuolella, sosiaalisen elämän tukemisesta ja ryhmätoimintaan osallistumisesta. Yksilöllisen tuen ja ohjauksen tavoitteena on asiakkaan mahdollisimman itsenäinen asuminen ja selviäminen arjessa.

Aspa-koti Nahkuri Ulvilassa tarjoaa palveluasumista mielenterveyskuntoutujille. Työskentely asiakkaan kanssa tapahtuu asukkaan asunnossa, yhteistilassa tai yksikön ulkopuolella asiakkaan toiveen ja tilanteen mukaisesti. Yksikkö tarjoaa myös ohjattua ryhmätoimintaa.

Lisätietoja voit kysyä palvelupäällikkö Katariina Lahtiselta p. 044 751 6668 ma 15.4. klo 13 -15 sekä 25.4. klo 10 -12.

Hakemuksen palkkatoiveineen voit lähettää sähköpostilla osoitteeseen hr@aspa.fi. Haastattelut pyrimme järjestämään viikolla 20.
Työn toivottu aloitus 17.6.2019. Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus sopimuspalkka.

Hakuaika päättyy 3.5.2019. Tervetuloa Aspaan!