-A A +A

Haemme palveluesimiestä Utsjoelle

Pe, 05/06/2020 - 10:05
Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että sote-alan muuttuviin tarpeisiin?

Haemme palveluesimiestä vastaamaan Utsjoella sijaitsevan Aspa-koti Goahtin laadukkaasta toiminnasta sekä tukemaan tiimiläisiä työssään. Goahti tarjoaa monipuolista palveluasumista vammaisille ihmisille, mielenterveyskuntoutujille ja ikäihmisille. Palveluihin kuuluu palveluasumisen lisäksi ohjattua päiväpalvelutoimintaa.

Mitä palveluesimiehen työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme?

Palveluesimiehenä sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta organisoinnista sekä kehittämisestä. Johdat toimintaa tuottaen vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita asiakkaillemme. Toimit asumispalvelutyöntekijöiden esimiehenä ja tuet heidän työhyvinvointiaan tiimissä.

Tehtävässä edellytämme sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, yhteyshenkilönä toimimista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa. 

Olethan oma-aloitteinen tiimipelaaja, joka ei pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja kehittää omaa tiimiäsi siinä ohella. Ymmärrät, että palvelun tuottamisen tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat sinulle lähellä sydäntäsi.

Koulutustaustan osalta tehtävässä edellytämme sinulta vähintään sote-alan ammattikorkeakoulu- tai opistotason tutkintoa (sairaanhoitaja, sosionomi) ja rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin. Alan työkokemusta ja esimiestyön kokemusta tehtävässä edellytetään vähintään kolmea vuotta. Kokemus vammais- ja mielenterveystyöstä sekä saamelaiskulttuurin tunteminen katsotaan eduksesi.

 Mitä me Aspa Palveluilla tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi motivoitunutta ja valtakunnallista työyhteisöä, saat mahdollisuuden ylläpitää sekä kehittää omaa osaamistasi. 

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-tapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus sopimuspalkka.

Kuvailimmeko juuri sinut? Toimi seuraavasti:

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteeseen hr@aspa.fi. Haku päättyy 30.6.2020. Tuo hakemuksessasi selkeästi esiin se, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä. 

Järjestämme haastattelut tehtävään liittyen viikkojen 30 ja 31 aikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa 10.-11.6.2020 klo 10.00-14.00 palvelupäällikkö Tiina Apajasaari, tiina.apajasaari@aspa.fi, p. 040  831 8750.