-A A +A

Haemme palveluesimiestä Valtimolle

Ke, 22/07/2020 - 14:39
Haluaisitko vaikuttaa työlläsi aidosti ihmisen arkeen? Haluatko työskennellä kotimaisessa yrityksessä, jossa pääset mukaan kehittämään toimintaamme ja palveluja vastaamaan sekä asiakkaidemme että alan muuttuviin tarpeisiin? 

Haemme palveluesimiestä vastaamaan Nurmeksen Valtimossa sijaitsevan Aspa-koti Kotiharjun laadukkaasta toiminnasta sekä tukemaan tiimiläisiä työssään. Nykyinen Kotiharjun esimies siirtyy eläkkeelle ja kutsumme Sinut, sote-alan ammattilainen, jatkamaan hänen erinomaista työtään. 

Aspa-koti Kotiharju tarjoaa yksilöllistä tuettua asumista, palveluasumista ja tehostettua palveluasumista kehitysvammaisille henkilöille. Jokainen asiakkaamme elää omannäköistä elämää. Tuemme asiakasta kokonaisvaltaisesti hänen arjessaan ja huomioimme jokaisen toiveet, voimavarat ja vahvuudet. Tiimissämme työskentelee lähihoitajia ja sosionomeja, joilla on kehitysvamma- ja mielenterveystyön erityisosaamista. 

Mitä palveluesimiehen työnkuvaan kuuluu ja mitä edellytämme? 

Palveluesimiehenä sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit esimiehenä Aspa-kodin asumispalvelutyöntekijöille ja teet jatkuvaa yhteistyötä tilaajien kanssa. 

Tehtävässä edellytämme sinulta sitoutumista henkilökeskeiseen toimintatapaan, joka meillä Aspassa tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että hän voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää sinulta johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa.  

Olethan oma-aloitteinen, tiimipelaaja, joka ei pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. 

Edellytämme sinulta 

  • sairaanhoitajan tai sosionomin tutkintoa 

  • rekisteröitymistä Valviran ammattihenkilöiden keskusrekisteriin 

  • työkokemusta vammaistyöstä sekä asumispalveluista 

  • vähintään kahden vuoden työkokemusta esimiestehtävistäa

Mitä tarjoamme sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen hyvässä tiimissä. Meillä pääset osaksi ammattitaitoista ja motivoitunutta työyhteisöä. Palvelupäällikkömme tukevat sinua työssäsi ja saat mahdollisuuden ylläpitää sekä kehittää omaa osaamistasi.  

Mukavan työn lisäksi tarjoamme hyvät edut: Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi, ja työhyvinvointia tuemme mm. liikunta- ja kulttuuriedulla sekä vuosittaisilla tyky-tapahtumilla. 

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, tehtävässä on sopimuspalkkaus. 

Hae tehtävää 21.8. mennessä

Kuvailimmeko juuri sinut? Hakemuksesi ja palkkatoiveesi voit lähettää osoitteeseen hr@aspa.fi otsikolla ”Palveluesimies, Kotiharju”. Haku päättyy 21.8.2020. Tuo hakemuksessasi selkeästi esiin se, miksi haluaisit työskennellä juuri meillä.  

Lisätietoja tehtävästä antaa 12.-13.8. klo 12.00-15.00 välisenä aikana palvelupäällikkö Tiina Apajasaari (tiina.apajasaari@aspa.fi, p. 040 831 8750). 

Tervetuloa Aspa-koti Kotiharjuun!