-A A +A

Haemme palvelupäällikköä Aspa Palveluiden hallintoon

Pe, 30/08/2019 - 09:16
Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä yhteiskunnallisessa yrityksessä? Haluatko kehittää Aspa-kotiemme toimintaa ja tukea henkilöstöämme asiakkaidemme itsenäisen elämän rakentamisessa? Ajatteletko asiakaslähtöisesti ja omalla palveluasenteellasi jaat osaamistasi muille?

Yhden palvelupäälliköistämme siirtyessä yrityksemme sisällä uusiin haasteisiin, haemme Aspa Palveluiden hallintoon Helsinkiin

PALVELUPÄÄLLIKKÖÄ

Palvelupäällikkönä johdat sovitun toiminta-alueen palveluesimiehiä ja sitä kautta useamman Aspa-kodin toimintaa ja kehittämistä. Johdat oman kokonaisuutesi tavoitteellista ja taloudellisesti kannattavaa toimintaa.

Hyvä asiakaskokemus on toimintamme tavoite ja jokainen aspalainen on tässä merkittävässä roolissa. Palvelupäällikkönä vastaat laadukkaan asiakaspalvelun toteutumisesta Aspan toimintaperiaatteiden mukaisesti. Vastaat myös henkilöstön osaamisen ja hyvinvoinnin vahvistamisesta ja toimit tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden, heidän läheistensä sekä palvelun tilaajien kanssa vastaten heille annetuista palvelulupauksista. Toimit varatoimitusjohtajan alaisuudessa.

Tarjoamme sinulle työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä sekä ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön. Aspassa sinulla on mahdollisuus ylläpitää ja kehittää osaamistasi. Työhyvinvointisi tueksi tarjoamme mm. laajan liikunta- ja kulttuuriedun sekä lakisääteistä laajemman työterveyshuollon.

Edellytämme sinulta sitoutumista Aspan arvoihin ja henkilökeskeiseen toimintatapaan sekä useamman vuoden kokemusta sote-alan laadukkaasta ja kustannustehokkaasta johtamisesta. Olet työskentelytavoiltasi ratkaisukeskeinen ja arjen haasteiden lisäksi haluat olla kehittämässä ja johtamassa myös tulevaisuuden palveluja. Hyvällä henkilöstöjohtamisella mahdollistat palveluesimiesten ja Aspa-kotien onnistumisen omissa tavoitteissaan.

Sinulla on sosiaali- ja/tai terveysalan opistotason, ammattikorkeakoulu- tai korkeakoulututkinto sekä valmius matkustaa kotimaassa. Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä varatoimitusjohtaja Seija Milonoffilta maanantaina 9.9. klo 15.30-17.00 tai tiistaina 10.9. klo 8.00-9.00, seija.milonoff@aspa.fi tai p. 040 830 1208

Lähetä meille hakemuksesi palkkatoiveineen 12.9.2019 mennessä osoitteeseen hr@aspa.fi.

Tervetuloa Aspaan!

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Me uskomme, että ihan jokaiselle kuuluu itsenäinen elämä. Lue lisää Aspasta.