Haemme viestintäassistenttia | Aspa
-A A +A

Haemme viestintäassistenttia

Ti, 05/06/2018 - 08:31

Me Aspa-säätiössä haluamme, että kuka tahansa meistä pystyy elämään itsenäistä elämää. Tämä tarkoittaa omaa kotia, mahdollisuutta tehdä työtä ja tulla toimeen taloudellisesti. Harrastaa, nauttia luonnosta ja elää omanlaista arkea. Olla osallisena yhteiskunnassa. Tulla otetuksi mukaan ja tulla kuulluksi. Olemme itsenäistä asumista mahdollistava yhteiskunnallinen toimija.

Nyt tarvitsemme joukkoomme digitaalista viestintää rakastavan viestintäassistentin. Olisitko se sinä?

Haemme määräaikaiseen työsuhteeseen (1.9.2018-31.8.2019) viestintäassistenttia. Tehtävän rahoitus tulee STEAn Paikka auki II -avustusohjelmasta. Työpaikkaa voi hakea alle 30-vuotias työttömänä tai työelämän ulkopuolella oleva nuori tai osatyökykyinen henkilö ilman ikärajausta. Työpaikka tarjoaa mahdollisuuden työssäoppimiseen ja antaa valmiuksia työllistymiseen jatkossa tai koulutukseen hakeutumiseen. 

Viestintäassistentin tehtäviä voivat olla:

  • Aspa-säätiön viestintäsuunnitelman toteuttamisessa avustaminen
  • verkkosivujen päivittäminen, saavutettavuus ja hakukoneoptimointi
  • videomateriaalien tuotanto tai siinä avustaminen
  • erilaiset visuaalisen viestinnän toteutukset (esim. kuvat, infografiikka)
  • uutisten kirjoittaminen eri kanaviin
  • somekampanjoiden toteutuksessa avustaminen
  • Google Analyticsin käyttö

Työntekijänä olet innokas, utelias ja oma-aloitteinen sekä palavasti kiinnostunut digitaalisesta viestinnästä. Sosiaalinen media on sinulle tuttu ympäristö. Tulet olemaan osa viestintätiimiä ja työpaikkasi sijaitsee Aspa-säätiön tiloissa Malmilla. Työsuhteessa noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa viestintäpäällikkö Johanna Tonttila, p. 041 510 6955.

Viestintäassistentin tehtävää haetaan lyhyellä (max. 2 min) videohakemuksella. Kerro videolla kuka olet, mikä sinua motivoi ja miksi haluaisit paikan. Lähetä sähköpostitse cv:si ja linkki videohakemukseesi osoitteeseen johanna.tonttila@aspa.fi perjantaihin 15.6.2018 klo 12 mennessä.

Palkkauspäätös on ehdollinen ja toteutuu vain, mikäli sosiaali- ja terveysministeriö tekee myönteisen avustuspäätöksen STEAn tekemän avustusehdotuksen mukaisesti. Lisätietoa avustusohjelmasta