-A A +A

Itsenäistä elämää mahdollistamassa

Ke, 09/05/2018 - 14:05
Me Aspa-säätiössä haluamme, että kuka tahansa meistä pystyy elämään itsenäistä elämää. Tämä tarkoittaa omaa kotia, mahdollisuutta tehdä työtä ja tulla toimeen taloudellisesti. Harrastaa, nauttia luonnosta ja elää omanlaista arkea. Olla osallisena yhteiskunnassa. Tulla otetuksi mukaan ja tulla kuulluksi.

Aspa on yhteiskunnallinen toimija.jpgTeemme arjessa jatkuvasti työtä sen eteen, että mielenterveyskuntoutujat ja vammaiset henkilöt voisivat elää mahdollisimman itsenäistä elämää. Hankimme heidän tarpeitaan vastaavia koteja, tarjoamme yksilöllisiin tarpeisiin vastaavia palveluja ja parannamme ihmisten vaikutusmahdollisuuksia omaan elämäänsä ja elinympäristöönsä.

Asukkaamme ovat esimerkiksi mukana valitsemassa itselleen omaa kotia sekä suunnittelemassa ja kehittämässä toimintaamme. He osallistuvat myös henkilöstömme rekrytointiin. Yleishyödyllinen Aspa-säätiö on olemassa heitä varten. Tarjoamme asiakkaillemme aidon mahdollisuuden vaikuttaa ja saada äänensä kuuluville.

Aspa-säätiön omistama tytäryhtiö Aspa Palvelut Oy tuottaa asiakkailleen asumispalveluita. Kaikki työntekijämme on koulutettu henkilökeskeinen arki -toimintamallin mukaisesti ja haluamme entisestään vahvistaa palvelujemme korkeaa laatua sekä asiakaskokemusta. 

Yhtiömme maksaa tuloksestaan vuosittain noin 800 000 euroa osinkona Aspa-säätiölle. Pistämme hyvän kiertämään ja käytämme tämän tuoton tukiasuntojen hankintaan. 

Olemme ylpeitä toimintatavastamme ja näemme, että se tuottaa aitoa lisäarvoa yhteiskunnassamme.

Tuomas Koskela
Toimitusjohtaja, Aspa-säätiö

Miltä Aspan viime vuosi näytti tekojen ja lukujen valossa? Tutustu Avaintietoa Aspasta -julkaisuun (pdf).