-A A +A

Koulutusmateriaalia nuorten kanssa työskenteleville

Ma, 19/08/2019 - 09:14
Omat avaimet -hanke on kehittänyt nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten käyttöön oppaat, joiden tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta omista vahvuuksistaan ja voimavaroistaan sekä tukea itsenäistymisessä ja arjessa.

Nuorten aikuisten ryhmämuotoinen ohjaaminen: Ohjaajan opas

Henkilökeskeisen voimavaravalmennuksen eli Hevarin ohjaajan opas on työväline nuorten aikuisten (18-29-vuotiaat) ryhmämuotoiseen ohjaamiseen. Tavoitteena on tukea oman identiteetin löytymisessä, sosiaalisten taitojen vahvistumisessa ja oman näköisen elämän toteutumisessa. Opas sisältää ohjeet kymmenen ryhmäkerran ohjaamiseen harjoituksineen.

Tutustu Hevariin ja sen harjoituksiin

Yksilövalmennus nuorille: Ohjaajan opas

Yksilövalmennuksen tavoitteena on lisätä nuoren tietoisuutta hänen omis­ta vahvuuksistaan ja voimavaroistaan sekä luoda luottamuksellinen suhde ohjaajan ja nuoren välille. Valmennus on tarkoitettu 18-29-vuotiaille nuorille aikuisille, jotka tar­vitsevat sosiaalista tukea asumisessa ja itsenäistymisessä sekä rohkaistumista että vahvistus­ta omassa elämäntilanteessaan. Oppaassa on runsaasti harjoituksia, joiden tavoitteena on lisätä nuoren tietoisuutta omista vahvuuksista ja voimavaroista sekä tukea itsenäistymisessä ja arjessa.

Tutustu Yksilövalmennuksen oppaaseen

Syksyn Hevari-koulutuksissa on vielä tilaa, ilmoittaudu mukaan

Lue lisää Omat avaimet -projektista