-A A +A

Kouvolassa ollaan muuttopuuhissa

Ti, 30/07/2019 - 11:27
Aspa-koti Rantakoivun viereen valmistuneet kaksi uutta rivitaloa ovat nyt valmiita ottamaan vastaan uudet asukkaansa.

Rakennuksessa on 15 asuntoa, joista suurin osa on yksiöitä, mutta pariskuntia varten löytyy myös kaksi kaksiota, joista ainakin toinen on jo varattu.

Rakennusten väliin jää yksityinen piha-alue, jonka käyttöä tulevat asukkaat voivat itse suunnitella. Lisäksi jokaisessa asunnossa on oma tilava terassi.

–Tulevat asukkaat ja heidän omaisensa ovat osallistuneet aktiivisesti prosessin aikana pidettyihin suunnittelukokouksiin, joissa he ovat voineet tuoda esiin omia toiveitaan, joita olemmekin pystyneet ottamaan huomioon, kertoo myynti- ja hankejohtaja Jukka Ahvonen.

Aspa-koti Rantakoivu tarjoaa itsenäistä elämää tukevia palveluita kehitysvammaisille ihmisille. Uudet asunnot on tarkoitettu palveluasumisen asiakkaille. Noin puolet tulevista asukkaista on vanhoja tuttuja, jotka muuttavat vanhoista asunnoistaan uusiin. 

–Sopivia tiloja on etsitty jo pitkään ja nyt valmistuvat asunnot ovat sekä meidän että asukkaiden pitkän odotuksen ja toiveiden täyttymys, iloitsee Aspa-koti Rantakoivun palveluesimies Tiina Apajasaari.

Lue lisää Aspa-koti Rantakoivusta

Lue aiheesta aikaisemmin kirjoitettu uutinen: 15 uutta asuntoa Kouvolaan