-A A +A

Miten digi helpottaa arkeasi – osallistu kilpailuun

Pe, 12/06/2020 - 10:42
Mitä arkea sujuvoittavia digiratkaisuja hyödynnät? Helpottaako jokin puhelimeen ladattava sovellus arkeasi? Imuroiko robotti-imuri puolestasi tai auttavatko älyvalot pitämään yllä unirytmiäsi? Käytätkö hyvinvointisi tukena älysormusta tai -kelloa?

Osallistu kilpailuumme ja kerro meille arkeasi helpottavasta digiratkaisusta videolla. Kolme parasta esimerkkiä palkitaan Verkkokauppa.comin 50 euron arvoisella lahjakortilla. Kilpailu on tarkoitettu arkeensa tukea tarvitseville henkilöille.

Osallistumisohjeet

  • Kerro videolla, mikä digisovellus päiviäsi sujuvoittaa, miten ja minkälaisissa tilanteissa käytät sitä.
  • Kerro myös, miten arkesi on helpottunut tämän sovelluksen käytön myötä. 
  • Kuvaa video itse esimerkiksi kännykän kameralla tai pyydä ystävääsi kuvaamaan sinua. 
  • Videon maksimipituus on kaksi minuuttia
  • Videon ei tarvitse olla huippulaatuinen tai editoitu. Eli aikaisempaa kokemusta videoiden tekemisestä et välttämättä tarvitse. 
  • Kilpailu on tarkoitettu arkeensa tukea tarvitseville henkilöille
  • Osallistu kilpailuun 31.7.2020 mennessä lähettämällä videosi WhatsAppilla numeroon 040 709 9697. Voit lähettää linkin videoon myös sähköpostitse osoitteeseen arjenkoodit@aspa.fi. Muista kirjoittaa viestiin nimesi ja yhteystietosi.  

Kolme parasta esimerkkiä palkitaan 50 euron arvoisella Verkkokauppa.com-lahjakortilla. Voittajat valitaan sen perusteella, miten sovellus käyttäjän arkea helpottaa sekä miten hyvin digisovellus ja sen käyttötapa on videolla esitelty.  

Voittajat julkistetaan 14.8.2020 Arjen koodit -hankkeen verkkosivuilla. Ilmoitamme voittajille myös henkilökohtaisesti.

Jaamme videoissa esiteltyjä kokemuksia digisovellusten käytöstä Arjen koodit -hankkeen verkkosivuilla ja Aspan somekanavilla vinkiksi muille arkeensa tukea tarvitseville. Kun lähetät videon, annat samalla meille luvan jakaa sitä.  

Lisätietoja

Jos tarvitset lisätietoja kilpailusta, laita sähköpostia 3.7. mennessä osoitteeseen arjenkoodit@aspa.fi tai soita Arjen koodit -hankkeen hankepäällikkö Lea Haikalalle, p. 045 657 9738 arkena klo 10-15.

Lue lisää Arjen koodit -hankkeesta