-A A +A

Perehdytys Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen uusille kokemustoimijoille 1.-2.3. Helsingissä

To, 07/02/2019 - 13:05
Voimaa seksuaalisuudesta -hanke etsii uusia kokemustoimijoita! Järjestämme perehdytyksen Helsingissä 1.-2. maaliskuuta.

Oletko sinkku tai pari-/monisuhteessa? Saatko määritellä itse itsesi? Kehen tunnet tai et tunne seksuaalista vetoa? Millainen ihmissuhde sinua mahdollisesti kiinnostaa? Miten määrität tai ilmennät omaa sukupuoltasi?

Tunnetko seksuaalioikeutesi, entä yhdenvertaisuus- ja tasa-arvolain? Onko sinulla lapsia tai vauvahaaveita? Olisitko valmis kertomaan mm. seksuaalisesta suuntautumisestasi, sukupuoli-identiteetistäsi ja arkielämän kokemuksistasi erilaisissa tapahtumissa?

Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen kokemustoimijat ovat eri tavoin vammaisia henkilöitä ja mielenterveyskuntoutujia, jotka haluavat toiminnallaan edistää seksuaalista yhdenvertaisuutta. Kokemus asumispalvelujen käyttämisestä sekä seksuaali- ja/tai sukupuolivähemmistöön kuulumisesta on eduksi.

Perehdytys uusille kokemustoimijoille 1.-2.3.

Järjestämme 1.-2. maaliskuuta maksuttoman perehdytystilaisuuden uusille kokemustoimijoille Helsingissä. Tilaisuus pidetään Kehitysvammaliiton koulutustiloissa, osoitteessa Viljatie 4 A, 1. krs. Tilat ovat esteettömät.

Osana perehdytystä osallistumme kahteen ”Kulttuurin ja kohtaamisen viikon” esitykseen Malmitalolla.

Perehdytyksen järjestävät Aspa-säätiö ja Pirkanmaan SETA ry:n Sinuiksi-palvelu.

Perjantai 1.3.

klo 11.00-16.00, Kehitysvammaliiton koulutustilat, Viljatie 4 A, 1. krs., Helsinki

klo 18.00-20.30, iltaesitys, Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

Lauantai 2.3.

klo 9.00-14.00 Kehitysvammaliiton koulutustilat, Viljatie 4 A, 1. krs., Helsinki 

klo 15.00-16.00 Kenen ääni kuuluu -esitys, Malmitalo, Ala-Malmin tori 1, Helsinki

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään 22. helmikuuta mennessä Voimaa seksuaalisuutta -hankkeen hankepäällikölle Milla Iloselle, p. 040 848 0909 tai milla.ilonen@aspa.fi

Haastattelemme sinua puhelimitse noin viikkoa ennen perehdytystä. Toivomme, että osallistut kumpaankin perehdytyspäivään. Lauantaina voit antaa noin 15 minuutin puheenvuoro- tai ryhmänohjausnäytteen. Hyväksytyn näytteen jälkeen sinulla on mahdollisuus päästä palkkioperusteisiin tehtäviin.
 
Osallistujien matkakulut maksetaan julkisilla kulkuneuvoilla, ruokailut kumpanakin päivänä sekä majoituksen pitkältä tuleville. Mikäli tarvitset apua henkilökohtaisissa asioissa, ota mukaan oma avustaja.

Tervetuloa mukaan!

Lue lisää Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeesta