-A A +A

SaiPa ja Aspa Palvelut samassa ketjussa kaudella 2018-2019

Ti, 04/09/2018 - 13:36
SaiPa ja asumispalveluja tarjoava Aspa Palvelut aloittavat yhteistyön Lappeenrannassa.

Saimaan rannan tuntumaan Lappeenrantaan on parhaillaan rakenteilla uusi Aspa-koti Virna. Tämän vuoden lopussa neljäkerroksisesta talosta saa uuden kodin ja tukea arkeensa 22 mielenterveys- ja päihdekuntoutujaa. Tulevat asukkaat pääsevät tutustumaan liigajoukkueen arkeen ja toimintaan ihan uudella tavalla.

Aspa Palveluiden kummijoukkue SaiPa tulee vierailemaan uudessa Aspa-kodissa kauden 2018-2019 aikana osana joukkueen SaiPa tien päällä -konseptia. Aspan asiakkaat pääsevät vierailujen aikana vaihtamaan kuulumisia joukkueen kanssa ja tutustumaan myös kummipelaajaansa. Vastaavasti Aspa-koti Virnan asiakkaat saattavat saada vaikkapa kutsun joukkueen aamujäille kokeilemaan taitojaan luistimilla pelaajien kannustamana.

– On hienoa aloittaa yhteistyöhön liigajoukkue SaiPan kanssa tällä kaudella. Voimme entistä monipuolisemmin tukea asiakkaidemme mahdollisuuksia itsenäiseen elämään ja tarjota samanlaisia elämyksiä kuin kenelle tahansa muillekin. Samalla voimme tuoda uutta Aspa-koti Virnaa tunnetuksi Lappeenrannan alueella, kertoo myynti- ja hankejohtaja Jukka Ahvonen Aspa Palveluista.

– Mielestämme jääkiekko kuuluu ehdottomasti kaikille ja olemme innolla mukana tässä yhteistyössä Aspan kanssa. On tärkeää tuoda lajia tutuksi uusille kohderyhmille ja kannustaa jokaista löytämään itselleen tärkeitä asioita oman arjen tueksi, toteaa SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen.

 

Lisätiedot:

Aspa Palveluiden myynti- ja hankejohtaja Jukka Ahvonen, p. 040 839 3337
Liiga-SaiPa Oy:n viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen p. 050 5166540