-A A +A

SaiPa ja Aspa Palvelut samassa ketjussa myös kaudella 2019-2020

Ti, 01/10/2019 - 13:41
Kuva: Kimmo Metsälä
SaiPa ja asumispalveluja tarjoava Aspa Palvelut jatkavat viime kaudella käynnistynyttä yhteistyötä Lappeenrannassa.

Aspa-koti Virna aloitti toimintansa Lappeenrannan Sammonlahdessa loppuvuonna 2018. Neljäkerroksisessa talosta omissa kodeissaan asuu ja tukea arkeensa saa tällä hetkellä 15 mielenterveys- ja päihdekuntoutujaa.

Kulunut vuosi Virnassa on sujunut hyvin ja toiminta lähtenyt kunnolla käyntiin. Virnassa keskitytään asiakkaiden itsenäisen ja omannäköisen elämän tukemiseen. Oman asunnon siivoamisen, asiointien ja muiden taitojen harjoittelun ohella SaiPan peleissä käyminen ja kummipelaajan vierailu tuovat mukavaa vaihtelua arkeen.

Virnan asukas Jari kertoo olevansa hyvillä mielin yhteistyön jatkumisesta ja siitä, että käynti SaiPan pelissä on mukavaa.

– Asiakkaat ovat pitäneet erityisesti näistä pelireissuista. Odotamme innolla myös uutta kummipelaajaa vierailulle Virnaan. Kaikilla asiakkailla ei ole mahdollisuuksia lähteä yksin katsomaan pelejä, joten yhteisillä pelireissuilla mahdollistamme peliin pääsemisen myös sellaisille asiakkaille, joilta muuten jäisi reissu tekemättä, kertoo Virnan palveluesimies Jenna Vertanen.

Aspa Palveluiden kummijoukkue SaiPa tulee vierailemaan Aspa-koti Virnassa kauden 2019-2020 aikana osana joukkueen SaiPa tien päällä -konseptia. Aspan asiakkaat pääsevät vierailujen aikana vaihtamaan kuulumisia joukkueen kanssa ja tutustumaan myös kummipelaajaansa. Vastaavasti Aspa-koti Virnan asiakkaat saattavat saada vaikkapa kutsun joukkueen aamujäille kokeilemaan taitojaan luistimilla pelaajien kannustamana.

– On tärkeää jatkaa yhteistyötä SaiPan kanssa myös tällä kaudella. Voimme entistä monipuolisemmin tukea asiakkaidemme mahdollisuuksia itsenäiseen elämään ja tarjota samanlaisia elämyksiä kuin kenelle tahansa muillekin. Samalla tuomme Aspa-koti Virnaa tunnetuksi Lappeenrannan alueella, kertoo myynti- ja hankejohtaja Jukka Ahvonen Aspa Palveluista.

– Mielestämme jääkiekko kuuluu ehdottomasti kaikille ja jatkamme mielellämme hyvin alkanutta yhteistyötä Aspan kanssa. On tärkeää tuoda lajia tutuksi uusille kohderyhmille ja kannustaa jokaista löytämään itselleen tärkeitä asioita oman arjen tueksi, toteaa SaiPan viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen.

Lisätiedot:

Aspa Palveluiden palveluesimies Jenna Vertanen, p. 044 727 5042
Liiga-SaiPa Oy:n viestintä- ja markkinointijohtaja Jussi Viljakainen p. 050 5166540