-A A +A

Syksyn Hevari-koulutukset ammattilaisille

Ti, 04/06/2019 - 10:02
Hevari on ryhmämuotoinen työväline nuorten aikuisten kanssa työskenteleville ammattilaisille.

Koetko, että työkalupakkisi on tyhjä? Haluatko oppia uudenlaisen ryhmätyöskentelymenetelmän? Tule mukaan ammattilaisille tarkoitettuun ​Hevariin eli henkilökeskeiseen voimavaravalmennus -koulutukseen.

Hevari-koulutuksessa perehdyt, millä tavalla ryhmässä voidaan käsitellä arvoja, ystävyyttä, unelmia ja kökköuskomuksia. Koulutuksessa tutustutaan konkreettisesti erilaisiin harjoitteisiin ja luoviin työmenetelmiin, joita ryhmässä käytetään. Hevarin avulla nuori voi itse oppia löytämään mm. voimavarojaan ja kehittämään tunnetaitojaan.

Maksuton koulutus on tarkoitettu kaikille nuorten aikuisten kanssa työskenteleville ammattilaisille. Jokainen Hevariin osallistuneista nuorista suosittelee ryhmää. Kahden päivän koulutuksessa ei ole mitään ylimääräistä.

Ajankohdat ja ilmoittautuminen

Järjestämme kaksipäiväisiä Hevari-koulutuksia klo 9-15

  • Turussa 28.-29.8.2019 (täynnä)
  • Tampereella 3.-4.9.2019 (täynnä)
  • Oulussa 24.-25.9.2019
  • Helsingissä 9.-10.10.2019

Lisätietoja koulutuksesta antavat anna.pollonen@mtkl.fi ja tuija.nissinen@mtkl.fi. Ilmoittautuminen Oulun ja Helsingin koulutuksiin käynnistyy 7.8.2019 ja sen voit tehdä elokuussa Mielenterveyden keskusliiton sivuilla.

Hevari on kehitetty Omat avaimet -projektissa yhteistyössä ammattilaisten ja nuorten kanssa. Hevarin sisältö perustuu Aspa-säätiön henkilökeskeiseen työotteeseen sekä Mielenterveyden keskusliiton voimavaravalmennukseen.

Mikä on Hevari? Lue lisää blogista