-A A +A

Tervetuloa digireiveihin Joensuuhun 15.5.2019

Ti, 07/05/2019 - 13:19
Digireiveissä voit tutustua virtuaalitodellisuuteen, robotteihin, tabletteihin, taikalattiaan, pikatreffeihin ja selfien ottamiseen. Tapahtumassa voit myös kysyä neuvoja digikavereiltamme.

Tapahtuma pidetään Joensuussa ravintola Kerubissa keskiviikkona 15. toukokuuta klo 17.00-20.00. 

Digireiveissä saat olla sellainen kuin olet. Voit kysyä digitaalisuuteen liittyviä asioita, eikä tyhmiä kysymyksiä ole. Tule oppimaan digitaalisia taitoja esimerkiksi tanssin ja mukavan yhdessäolon kautta. 

Digitaidot ovat nyky-yhteiskunnassamme kansalaistaitoja. Digi reitittää sinut oikeaan paikkaan, auttaa kauppalistan ja henkilökohtaisen talouden suunnittelussa, mahdollistaa yhteydenpidon ja uudet tuttavuudet ympäri maailmaa, avaa ovet palveluihin ja vaikuttamiseen. Digi on läsnä kaikkialla, mutta kaikille sen hyödyt eivät vielä ole saavutettavissa. Suomessa on edelleen suuri joukko ihmisiä, jotka tarvitsevat tukea digitaalisten palveluiden opetteluun.

Miten digitaitoja sitten opitaan ja omaksutaan? Miten digitaalinen toimijuus vahvistuu ja digitaalisen osallisuuden kokemus mahdollistuu? Meidän mielestämme digi kuuluu jokaiselle. Kokeilemme erilaisia asioita rohkeasti, jaamme auliisti omia digitaitojamme eteenpäin muille niitä tarvitseville ja pidämme yhteisen asian äärellä hauskaa. 

Digireivit-tapahtuman järjestävät Aspa-säätiön Digi haltuun! -hanke ja Honkalampi-säätiön #Ihan Diginä! –hanke.

Lisätietoja antavat: 

Susanna Saarvo, Digi haltuun! -hankkeen projektipäällikkö, Aspa-säätiö, p. 040 823 8556 

Saila Kosunen, #Ihan Diginä! -hankkeen projektipäällikkö, Honkalampi-säätiö, p. 0400 377 228