-A A +A

Tule meille kesätöihin

Ti, 25/02/2020 - 08:47
Olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa ja haemme nyt kesätyöntekijöitä ympäri Suomea sijaitseviin Aspa-koteihimme.

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella meistä olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. 

Haluatko sinä tehdä töitä ihmisten kanssa? Auttaa ja tukea itsenäisen elämän rakentamisessa? Olla osa arjen isoja ja pieniä asioita? Teemme ihmisen näköistä työtä joka päivä.

Minkälaista meillä on olla töissä?

Aspa Palvelut tuottaa asumispalveluja eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Meillä asumispalvelutyöntekijöinä työskentelevät lähihoitajat Elina Laari ja Teemu Kunnas uskovat vahvasti siihen, että jokaisella ihmisellä tulee olla oikeus elää mahdollisimman itsenäistä elämää ja hyvää arkea. Näin ajattelemme myös koko Aspassa.

Duunitori tutustui siihen, millaiselta tavallinen arki Aspa-kodeissa näyttää, katso sinäkin: Lähihoitajat Elina ja Teemu auttavat kehitysvammaisia asiakkaita elämään hyvää arkea – ”siihen pitää jokaisella olla oikeus”

Aspa Palvelut on mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa

Vastuullinen kesäduuni on Oikotien luotsaama kampanja, joka haastaa työnantajat tarjoamaan 14–29-vuotiaille nuorille enemmän ja laadukkaampia kesätyöpaikkoja. Kampanjassa on mukana jo lähes 600 suomalaista kesätyönantajaa.

Kampanjaan osallistuvat työnantajat sitoutuvat hyvän kesätyön periaatteisiin, mikä takaa hyvän kesätyökokemuksen niin työntekijälle kuin työnantajallekin.

Tutustu avoimiin paikkoihimme ja hae meille kesätöihin!

Kaikki Aspan avoimena olevat työpaikat