-A A +A

Tule mukaan viittomakieliseksi digikaveriksi asumispalveluiden viittomakielisille asukkaille

Ma, 12/11/2018 - 14:51
Haluaisitko toimia digikurssin vetäjän rinnalla ja tukea opastusta tarvitsevia viittomakielisiä asumispalvelujen asukkaita oppimaan digitaitoja?

Osaatko käyttää Facebookia? Hallitsetko hyvin tabletin tai sähköpostin käytön? Osaatko tehdä videoita tai käsitellä kuvia? Osaatko etsiä verkosta palveluja? Osaatko jonkun muun taidon? 

Vuosi sitten käynnistynyt Digi haltuun -hanke etsii viittomakielen taitoisia digikavereita asumispalvelujen piirissä oleville viittomakielisille asukkaille. (Aspa-säätiö ja Kuurojen palvelusäätiö tarjoavat palveluasumista viittomakielisille.) Valmennus tehtävään järjestetään 3.-4. joulukuuta Kuurojen kansanopistolla Helsingissä (Valkea talo, Haaga). Valmennus on viittomakielinen.

Digikaverina sinä: 

  • Osaat jo valmennukseen tullessa käyttää erilaisia digi- tai älylaitteita ja sovellusten maailma on sinulle jollakin tapaa tuttu. Mutta kaikkea ei tarvitse osata!
  • Sinulla on halu toimia viittomakielisenä digikaverina asumispalvelujen viittomakielisille asukkaille. 
  • Digikaverina sinä tuet opastusta tarvitsevia viittomakielisiä esimerkiksi kansalaisopistojen ja kirjastojen erilaisilla digikursseilla.  
  • Tarvitsemme sinut mukaan! Saat digikaverina Digi haltuun -hankkeelle tehdystä työstäsi myös palkkion. Valmennus antaa sinulle hyviä valmiuksia toimia digikaverina.

Missä ja milloin?

Valmennus järjestetään Valkeassa talossa Kuurojen kansanopistossa, osoitteessa Ilkantie 4, Helsinki. Valmennuspäivät ovat 3.12.2018 klo 9-15 ja 4.12.2018 klo 9-15.

Ilmoittaudu

Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse osoitteeseen digihaltuun@aspa.fi 26.11. mennessä!

Ilmoittautumisen yhteydessä ilmoita, mikäli tarvitset majoitukset tai matkaliput sekä mahdollisesti erityisruokavaliot. Tarjoamme kurssin yhteydessä lounaan ja kahvit.

Lue lisää Digi haltuun -hankkeesta