Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoille | Aspa
-A A +A

Tule tapaamaan meitä Kuntamarkkinoille

Ti, 15/08/2017 - 09:38
Aspa osallistuu Kuntamarkkinoille yhdessä seitsemän muun yhteiskunnallisen yrityksen kanssa.
Tervetuloa tutustumaan Aspan tarjoamiin asumis- ja palveluratkaisuihin Kuntamarkkinoille 13.-14. syyskuuta. Tule keskiviikkona tietoiskuumme kuulemaan, miten Aspa Palvelut ja Pori toteuttavat yksilöllistä palvelusuunnittelua ja ketkä saavat bonusta?

Osallistumme Kuntamarkkinoille yhdessä muiden vaikuttavaa työtä tekevien yhteiskunnallisten yritysten kanssa. Löydät meidät K-kerroksesta ARVO-liiton osastolta M1.

Keskiviikkona 13. syyskuuta klo 14.00-14.20 järjestämme kolmannen kerroksen kokoustilassa A 3.8 tietoiskun. Esittelemme Porin sosiaalipalveluihin kehitetyn bonus-sanktio-mallin, joka kannustaa palveluntuottajat ohjaamaan asukkaita kevyempään asumiseen ja itsenäisyyteen. Jos palvelut on ylimitoitettu, ihmisen kuntoutuminen ja sopeutuminen normaaliin arkeen vaikeutuu. 

Bonusta vastuullisesta sosiaalipalvelusta - Porin malli -tietoiskun pitävät Aspa Palvelujen palvelu- ja myyntijohtaja Seija Milonoff ja Porin psykososiaalisten palvelujen päällikkö Matti Järvinen. Tule kuuntelemaan miten Aspa Palvelut Oy ja Pori toteuttavat yksilöllistä palvelusuunnittelua ja ketkä saavat bonusta? 


Vaikuttava joukko -keitä me olemme?

Suomi tarvitsee yhteiskunnallisia yrityksiä, jotka rakentavat vastuullisen liiketoiminnan keinoin parempaa Suomea ja jokaiselle hyvää elämää.

Vaikuttavan joukon jäsenet

  • toimivat kuntien ja maakuntien kumppanina sote-palveluissa
  • luovat uusia, vaikuttavia palvelumalleja
  • saavat aikaan pysyvää muutosta
  • toimivat kotimaisessa omistuksessa
  • sijoittavat voittonsa takaisin suomalaisen yhteiskunnan hyväksi

Vaikuttavaan joukkoon kuuluvat Aspan lisäksi Autismisäätiö, Helsingin Diakonissalaitos, Rinnekoti, Setlementtiasunnot, Setlementti Viittakivi, Uudenmaan vammaispalvelusäätiö ja Y-säätiö.

Arvoliitto: Vaikuttava joukko tavattavissa Kuntamarkkinoilla

Lisätietoja Kuntamarkkinoista

Kuntamarkkinat on kuntien, valtion ja muun julkisen hallinnon huippufoorumi, jonne kokoontuu vuosittain tuhansia kunta-alan ammattilaisia ja vaikuttajia.
 
Aika ja paikka:
Kuntatalo, Alppikatu 1, Helsinki
Keskiviikko 13.9. klo 9–17
Torstai 14.9. klo 9–15
 
Rekisteröityminen ja lisätietoja tapahtumasta