-A A +A

Aspa-koti Jokiuoma

Ti, 24/01/2017 - 11:16
Aspa-koti Jokiuoma

Tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille sekä henkilökohtaista apua vammaisille ihmisille.

  • Veneen kiinnikekoukku kalliossa
  • Auringonkukka ja koivuja
  • Basilikaa
  • Punainen lankakerä, jonka läpi on työnnetty neulepuikot
  • Lankakori, jossa eri värisiä lankoja
  • Lukuhetki Jokiuoman sohvalla

Aspa-koti Jokiuoma Kouvolassa tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille sekä henkilökohtaista apua vammaisille ihmisille

Jokiuoma tarjoaa tuetun asumisen palveluita mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille, jotka tarvitsevat ohjausta ja apua itsenäiseen asumiseen omassa kodissaan. Tuetusti asuva voi käyttää Aspa Palveluiden puhelinpäivystystä niinä aikoina, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Tuettu asuminen on asumisen ja elämänhallinnan tukemista päivittäisessä toiminnassa, kodinhoidossa, asioinnissa, terveyden ylläpitämisessä, sosiaalisissa suhteissa ja vapaa-ajan vietossa.

Palvelun lähtökohtana on asukkaan täysi osallisuus. Henkilökohtainen asumissuunnitelma varmistaa oikean tuen ja aikataulut sekä kunnioittaa asukkaan arvoja ja yksityisyyttä. Luottamusta lisää asukkaalle nimetty oma, kokenut ja asiantunteva työntekijä, joka kulkee asukkaan rinnalla ja kannustaa ottamaan itse vastuuta.

Aspa-koti Jokiuoma tarjoaa myös vammaispalvelulain mukaista henkilökohtaista apua palveluseteliasiakkaille. Lue lisää henkilökohtaisesta avusta.

Aspa-koti Jokiuoma Kouvolassa sijaitsee hyvällä paikalla Kouvolan keskustan läheisyydessä.

Sijainti kartalla: 
Yhteystiedot: 

Palveluesimies
Katja Pärssinen
katja.parssinen@aspa.fi
040 824 5459

Aspa-koti Jokiuoma
Hallituskatu 7 C 3 krs.
45100 Kouvola

Tiia Kokko (vastaava asumispalvelutyöntekijä) 044 76 41170

Tuettu asuminen
Asumispalvelutyöntekijät
Anne Ruohola 040 583 6179
Heidi Virtanen 040 663 0881

Henkilökohtainen apu
Koordinaattori 
​Krista Leppä 040 657 1186​