-A A +A

Töihin Aspaan

Töihin Aspaan

Aidot kohtaamiset ja asiakkaan rinnalla kulkeminen tekevät Aspan. Työmme perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen – jotka sekä henkilöstö että asiakkaat kokevat omikseen. Tunnusomaista Aspalle on rohkea kehittäminen ja henkilöstön hyvinvoinnista ja osaamisesta huolehtiminen.

Arvokas työ

Aspan henkilökeskeinen toimintatapa painottaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista, oikeuksien toteutumista ja eettisten arvojen huomioimista käytännön työssä. Aspa-kodeissa ei työskentele vain asumispalvelutyöntekijöitä, vaan asukkaiden arjen asiantuntijoita. Aspan asumispalvelutyö on itsenäistä ja palkitsevaa, työntekijän oma persoona näkyy ja työssä on mahdollisuus toteuttaa itseään. Yhteiskunnallisessa yrityksessä on aikaa kohdata asiakkaan yksilölliset tarpeet ja toiveet.

Toimimme koko Suomessa 40 Aspa-kodissa, joista käsin palvelua tuotetaan sekä asiakkaiden omiin koteihin että tiiviimpää tukea tarvitseville palveluasuntoihin. Aspan keskustoimisto sijaitsee Helsingissä.

Osaava henkilöstö

Aspassa työskentelee yli 350 osaavaa, motivoitunutta ja koulutettua ammattilaista. Henkilöstökyselyjen mukaan työntekijämme viihtyvät työssään ja 94 % suosittelisi Aspaa työnantajana. Työntekijät ovat sitoutuneita arvopohjaiseen työhön: vaihtuvuus on alle 5 prosenttia.

Aspa Palveluiden vakituisella henkilöstöllä on vähintään sosiaali- tai terveysalan perustutkinto ja Aspa-kotien esimiehillä vähintään kahden vuoden esimieskokemus sekä sosiaali- tai terveysalan opistotason tai ammattikorkeakoulututkinto.

Tarjoamme henkilöstöllemme

  • työpaikan kotimaisessa, yhteiskunnallisessa yrityksessä
  • ammattitaitoisen ja motivoituneen työyhteisön
  • mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää osaamistaan
  • oman esimiehen tuen 
  • työhyvinvointia tukevan liikunta- ja kulttuuriedun (yli neljän kuukauden mittaisessa työsuhteessa työskenteleville)
  • lakisääteistä laajemman työterveyshuollon (yli neljän kuukauden mittaisessa työsuhteessa työskenteleville)​

Avainlippu_web.png​ SyrjinnästäVapaaAlue.jpg