-A A +A

Omaishoidon lomitus

Omaishoidon lomitus

Omaishoidon lomitukseen sisältyy yksilöllisten tarpeiden mukaan sovittu käynti avustettavan ihmisen omassa kodissa, jolloin omaishoitajalla on mahdollisuus tehdä haluamiaan asioita vastaava tuntimäärä.

Tuemme ja ohjaamme avustettavaa ihmistä esimerkiksi henkilökohtaisen hygienian ja terveyden hoidossa, mahdollistamme ulkoilua ja asiointia kodin ulkopuolella sekä avustamme ja ohjaamme aterioiden suunnittelussa ja ruuan valmistuksessa.

Omaishoidon lomitus on käytettävissä päivittäin klo 8.00-21.00.

Lisätietoa

Lisätietoa omaishoidon lomituksesta saat osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Toimintamme perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.