-A A +A

Päivätoiminta

Päivätoiminta

Päivätoiminta vahvistaa arjen taitoja ja tukee itsenäisen elämän edellytyksiä.

Pienryhmän tarjoama vertaistuki ja sosiaaliset suhteet tuovat osallistumisen ja onnistumisen kokemuksia. Päivätoiminta on pääsääntöisesti tarkoitettu vaikeavammaisille ihmisille.

Päivätoimintaa suunnitellaan asiakkaiden kiinnostuksen mukaan. Se voi olla esimerkiksi huonekalujen kunnostusta, kokkausta, keskustelua, harjoittelua erilaisissa sosiaalisissa tilanteissa ja sosiaalisten suhteiden luomisessa, retkiä, liikuntaa tai kulttuuriharrastuksia. Mahdollisuuksien mukaan vieraillaan erilaissa tapahtumissa.

Palvelut ja toiminnan tavoitteet suunnitellaan avun tarpeen mukaan. Tavoitteena on, että ihminen pystyy elämään mahdollisimman itsenäistä elämää.

Lisätietoa

Lisätietoa päivätoiminnasta saat osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Austin osallistuu päivätoimintaan ja on saanut onnettomuuden jälkeen Aspan avulla uuden suunnan elämälleen.
Katso Austinin tarina (video)

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.