Palveluasuminen | Aspa
-A A +A

Palveluasuminen

Palveluasuminen

Palveluasuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat säännöllistä tukea useita kertoja päivässä kaikkina viikonpäivinä. Palveluasumisessa asiakas asuu omassa asunnossaan lähellä Aspa-kodin yhteistilaa. Henkilökunta on paikalla kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan (klo 7-22). Palveluasumista tarjoavissa Aspa-kodeissa on käytössä hyvinvointiranneke, jolla asiakkailla on mahdollisuus hälyttää apua tarvittaessa.

Asiakkaan kotona tapahtuvassa palvelussa lähtökohtana on asiakkaan oman elämänrytmin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Asiointi-  ja kotikäyntien sisältö sovitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelu on saatavilla päivittäin tai useita kertoja päivässä. Halutessaan asiakkailla on mahdollisuus yhteisiin aterioihin.

Lisätietoa palveluasumisesta saat soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. 

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.