-A A +A

Palveluasuminen

Palveluasuminen

Palveluasuminen on tarkoitettu ihmisille, jotka tarvitsevat säännöllistä tukea useita kertoja päivässä kaikkina viikonpäivinä.

Palveluasumisessa asiakas asuu omassa asunnossaan lähellä Aspa-kodin yhteistilaa. Henkilökunta on paikalla kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan (klo 7-22). Palveluasumista tarjoavissa Aspa-kodeissa on käytössä hyvinvointiranneke, jolla asiakkailla on mahdollisuus hälyttää apua tarvittaessa.

Asiakkaan kotona tapahtuvassa palvelussa lähtökohtana on asiakkaan oman elämänrytmin ja yksityisyyden kunnioittaminen. Asiointi- ja kotikäyntien sisältö sovitaan asiakkaan yksilöllisten tarpeiden mukaan. Palvelu on saatavilla päivittäin tai useita kertoja päivässä. Halutessaan asiakkailla on mahdollisuus yhteisiin aterioihin.

Lisätietoa

Lisätietoa palveluasumisesta saat palveluasumista tarjoavista Aspa-kodeista sekä osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.