-A A +A

Koteja jokaiseen tilanteeseen

Koteja jokaiseen tilanteeseen

Vuokra-asunnot

Aspa-säätiön vuokra-asunnot on tarkoitettu 18−65-vuotiaille ihmisille, jotka tarvitsevat tukea itsenäiseen asumiseen. Tukipalvelun asukkaalle voi tarjota esimerkiksi henkilökohtainen avustaja, tukihenkilö, omaishoitaja, kunnan kotihoito tai Aspa Palvelut Oy.

Aspa-kodit  

Palveluasumista ja tehostettua palveluasumista tarjoavien Aspa-kotien asunnot on tarkoitettu päivittäistä tai ympärivuorokautista tukea ja fyysistä avustamista tarvitseville ihmisille. Palveluasumista tarjoavien Aspa-kotien työntekijät ovat paikalla asukkaita varten kaikkina viikonpäivinä aamusta iltaan. Tehostetun palveluasumisen Aspa-kodeissa työntekijät ovat läsnä ja apua saatavilla ympäri vuorokauden, kaikkina viikonpäivinä.

Rakennuttaminen

Aspa rakennuttaa vuokra-asuntoja ihmisille, jotka tarvitsevat paljon toisen ihmisen apua vuorokauden eri aikoina ja joiden tarpeita vastaavia asuntoja ei ole muuten saatavilla. Asunnot ovat esteettömiä ja ne rakennetaan Aspan kahden oven mallilla. Aspan uudisrakennukset rahoitetaan Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskuksen ARAn tuella.