Digi haltuun! | Aspa
-A A +A

Digi haltuun!

Digi haltuun!
Tavoitteenamme on tukea asumispalveluiden käyttäjiä entistä itsenäisemmiksi digipalvelujen käyttäjiksi. Meidän kauttamme asukas saa digikaverin mukaansa kansalaisopiston tai kirjaston järjestämälle digikurssille.

DigiHaltuunTunnus_1.jpgAsumispalveluiden asiakas

Haluaisitko varata ajan lääkäriin verkossa? Haluaisitko pitää yhteyttä Facebookissa ystäviisi? Haluaisitko osata jonkin muun digitaidon, mutta alkuun pääseminen on hankalaa? Digi haltuun! -projektissa teemme sen sinulle mahdolliseksi. 

Valmennamme asumispalveluiden asukkaiden tueksi digikavereita. Heidän kanssaan voit osallistua tavallisille kansalaisopistojen ja kirjastojen digikursseille.

Etsimme pääkaupunkiseudun asumispalveluista osallistujia digikursseille

Digikokemusopas eli digikaveri

Osaatko käyttää erilaisia digijärjestelmiä? Sometatko hulluna? Haluaisitko tukea asumispalveluiden asukkaita selviämään digimaailmassa ja toimia heille vertaisena? Jos tunnistit itsesi, ota meihin yhteyttä ja kysy lisää tulevista valmennuksista.

Asumispalveluissa työskentelevä

Onko teillä asukasta, joka voimaantuisi digilaitteiden ja palvelujen itsenäisestä hallinasta? Asuuko teidän palveluissa henkilö, joka hyötyisi tabletin kautta kirjan lukemisesta tai uutisten kuuntelusta? Haluaisiko joku asukkaistanne hoitaa sähköisen asioinnin mahdollisimmman itsenäiseti? Onko joku asukkaistanne maininnut haluavansa oppia jonkun digitaidon, mutta kursseille osallistuminen on hänelle yksin hankalaa? Meiltä asukas saa digikaverin kurssille mukaan. 

Tulemme mielellämme kertomaan lisää. Lisätietoja saat alla olevalta videolta.