-A A +A

Sosiaalisen tuen palvelu

Sosiaalisen tuen palvelu

Sosiaalisen tuen palvelu auttaa mielenterveyskuntoutujia ja päihderiippuvaisia ihmisiä asumaan itsenäisesti ja säilyttämään vuokrasuhteensa.

Asiakkaan kotiin tehtävillä käynneillä Aspan työntekijä on käytettävissä asiakkaan omien toiveiden mukaisesti.

Sosiaalisen tuen palvelussa Aspan työntekijä tukee asiakasta omatoimisen asumisen sujumisessa auttamalla vuorokausirytmin ylläpitämisessä ja arkirutiineissa, kuten henkilökohtainen hygienia, kaupassakäynti, ruuanlaitto ja siivous. Autamme myös omien asioiden hoitamisessa, kuten esimerkiksi Kela-hakemusten täyttö ja lääkärissäkäynti. Apu voi olla myös keskusteluseuraa tai asukkaiden välisissä sosiaalisissa suhteissa auttamista.

Sosiaalisen tuen palvelu on saatavilla päivittäin tai useita kertoja viikossa. Käyntimäärä sovitaan yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden mukaan. Palveluun ei sisälly päihdekuntoutusta.

Lisätietoa sosiaalisen tuen palvelusta saat osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Lue lisää: Aspa on aloittanut sosiaalisen tuen palvelun päihdeasiakkaille Järvenpäässä

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.