-A A +A

Turvallisesti kotiin

Turvallisesti kotiin

Turvallisesti kotiin -palvelu tukee sairaalassa ollutta henkilöä palaamaan takaisin kotiin ja omaan elämäänsä turvallisesti.

Palvelu on tarkoitettu kaikille, jotka hyötyvät tämän tyyppisestä palvelusta. Tavoitteena on ehkäistä sairaalakierre. Palveluun liittyy saatto sairaalasta kotiin tai vastaanotto kotona.

Asiakasta voidaan auttaa esimrerkiksi asioimisessa, kuten kaupassa ja apteekissa käynneissä sekä perussiivouksissa, kuten lakanoiden vaihto tai pyykin pesu.

Asiakas voi maksaa palvelun itse tai kotikunta voi maksaa sen hänen puolestaan.

Lisätietoa turvallisesti kotiin -palvelusta saat osoitteesta palvelut@aspa.fi tai soittamalla Aspan ilmaiseen palvelunumeroon 0800 302 003. Palveluneuvonta vastaa arkisin klo 9-15. Voit myös ottaa yhteyttä palautelomakkeemme kautta.

Aspan toiminta perustuu vahvoihin arvoihin – ihmisen kunnioittamiseen, luotettavuuteen ja asiantuntijuuteen. Henkilökeskeinen toimintatapa, asiakkaan osallisuus ja hänen tahtonsa kuuleminen toteutuvat kaikissa palveluissamme. Asiakkaat osallistuvat palvelujen kehittämiseen mm. asukaskokousten, asiakastyytyväisyyskyselyn ja vertaisarvioinnin avulla.