Ajankohtaista | Aspa
-A A +A

Ajankohtaista

12.04.2018
Aspa-konsernin strategiseksi viestintäkumppaniksi ja viestinnän linjausten rakentajaksi on valittu viestintätoimisto Ellun Kanat.
10.04.2018
Laukaalaiset erityistä tukea tarvitsevat nuoret haluavat asua tulevaisuudessa mahdollisimman itsenäisesti ja mieluiten omassa asunnossa. Kysyttäessä nuorilta vanhempien tulevasta roolista elämässään on vastaus ollut selvä: ”Kylään saa tulla, mutta ei asumaan”. Suurin osa nuorista haluaa kuitenkin asua Laukaassa jatkossakin.
28.03.2018
– Asiakastyytyväisyyskyselymme tulokset kertovat asiakkaidemme yhdenvertaisuuden kokemuksesta ja omien asioidensa päättämisestä sekä työntekijöidemme ammattitaidosta ja palvelujemme hyvästä laadusta, iloitsee varatoimitusjohtaja Seija Milonoff.
28.03.2018
Asuuko asumispalveluissanne henkilöitä, jotka hyötyisivät älylaitteiden osaamisesta? Onko teillä asukasta, joka voimaantuisi digipalveluiden itsenäisestä hallinnasta? Asuuko teidän palveluissanne henkilö, joka hyötyisi tabletin kautta kirjan lukemisesta tai uutisten kuuntelusta? Onko joku asukkaistanne maininnut haluavansa älylaitteen, mutta se on tuntunut hänestä haastavalta tai kursseille lähteminen on hänelle yksin hankalaa?
27.03.2018
Kotkassa huhtikuussa järjestettäviin digikokemusopas-valmennuksiin mahtuisi mukaan vielä neljä valmennettavaa.
27.03.2018
Ruumiilliseen erilaisuuteen liittyvät yksinäisyyden kuvaukset kertovat ulkopuolisuudesta ja näkymättömyydestä. Näkymättömyys voi merkitä sekä huomiotta jäämistä että henkilön muiden ominaisuuksien piiloutumista näkymättömiin ruumiillisen erilaisuuden alle.
16.03.2018
Aspa Palvelut Oy:n myyntiä on vahvistettu uudella myyntipäälliköllä.
9.03.2018
Tervetuloa mielenterveyden Uudet tuulet -luennolle 27. maaliskuuta klo 17.30-19.30. Luento pidetään Valkeakoski-opiston luentosalissa, osoitteessa Kauppilankatu 2.
9.03.2018
#Vaikutan-iltapäivissä asiakkaillamme on tilaisuus tutustua osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksiin Aspassa ja ideoida, mihin asioihin he haluaisivat olla mukana vaikuttamassa.