Ajankohtaista | Aspa
-A A +A

Ajankohtaista

12.11.2018
Haluaisitko toimia digikurssin vetäjän rinnalla ja tukea opastusta tarvitsevia viittomakielisiä asumispalvelujen asukkaita oppimaan digitaitoja?
31.10.2018
Aspa on mukana yli 100 yrityksen ja järjestön kampanjassa, jossa vaaditaan seuraavaa eduskuntaa säätämään maahamme ihmisoikeuksia kunnioittava yritysvastuulaki.
30.10.2018
Yhteiskunnallisen yrityksen määritelmään kuuluu mielenkiintoinen lähtökohta: Jokainen yritys määrittelee oman yhteiskunnallisuuden itse haluamallaan tavalla.
30.10.2018
Mintressi-projektiin osallistuneiden yksinäisyyden kokemus väheni projektin aikana 41 prosenttia. Projektiin osallistuneiden rohkeus osallistua vapaa-ajan toimintoihin ja vaikuttamistyöhön kasvoi.
22.10.2018
​Me Aspa-säätiössä haluamme, että kuka tahansa meistä pystyy elämään itsenäistä elämää. Tämä tarkoittaa omaa kotia, mahdollisuutta tehdä työtä sekä harrastaa. Olla osallisena yhteiskunnassa. Tulla otetuksi mukaan ja tulla kuulluksi. Olemme itsenäistä asumista mahdollistava yhteiskunnallinen toimija.
12.10.2018
Mikä sovellus, niksi tai toiminto on helpottanut elämääsi niin, ettet enää ikinä haluaisi luopua siitä? Osallistu digivinkkiviikkoomme jakamalla meille oma arjen digivinkkisi. Se voi liittyä arjen ja asumisen lisäksi myös työhösi.
12.10.2018
Aspa on liittynyt mukaan ”Syrjinnästä vapaa alue” -kampanjaan. Se on kaikenlaisen syrjinnän, kiusaamisen tai häirinnän vastainen kampanja, jonka avulla organisaatio tuo julki sitoutumisensa syrjimättömyyden periaatteeseen.
8.10.2018
Kehitämme Omat avaimet -projektissa valmennusmallia, joka tukee ja auttaa nuoren itsenäistymisessä ja arjen hallinnassa. Kohderyhmänä ovat 18–29-vuotiaat nuoret aikuiset. Mallin avulla haluamme vahvistaa nuoren valmiuksia itsenäiseen elämään. Keskeinen osa valmennusta on nuoren yksilöllinen huomioiminen.