-A A +A

Ajankohtaista

1.06.2020
Jokaisella meistä on oikeus rakastaa ja rakastua, ilmaista itseään seksuaalisesti ja solmia ihmissuhteita. Kolme Aspan toiminnassa mukana olevaa pariskuntaa kertoo oman parisuhteensa kiemuroista Facebookissa kesäkuussa.
1.06.2020
Kansalaisyhteiskunnan erilaiset toimijat ovat pitkään onnistuneet ketterästi kehittämään ja toteuttamaan erilaisia hyvinvointiin ja terveyteen liittyviä toimintamalleja. Kolmannen sektorin toimijat tuovat erityisesti palvelunkäyttäjien äänen ja kokemuksen esille palveluita kehitettäessä. 
27.05.2020
Koronavirusepidemia on Suomessa merkittävästi hidastunut viimeisten viikkojen aikana, mutta poikkeusolot kuitenkin jatkuvat toistaiseksi. Rajoituksia koko yhteiskunnassa puretaan asteittain. 
22.05.2020
Olemme kevään aikana keränneet Aspan asiakkailta, vuokralaisilta ja toimintaamme eri tavoin osallistuvilta henkilöiltä ajatuksia hyvästä elämästä ja omasta tulevaisuudestaan.
20.05.2020
Aspa-säätiön Digi haltuun! -hanke on vuoden 2020 Suunnannäyttäjät-kilpailun voittaja. Kilpailussa etsittiin yhdenvertaisuutta edistäviä digitaalisia palveluita ja toimintamalleja.
13.05.2020
Olemme eläneet poikkeusoloissa nyt jo kaksi kuukautta. Tämä aika on tuonut muutoksia meidän kaikkien arkeen. Meidän tärkein tehtävämme on edelleenkin pyrkiä turvaamaan asiakkaidemme turvallisuus koronaviruspandemian aikana.
11.05.2020
Käytä salattua sähköpostia, jos sinun tarvitsee lähettää Aspaan arkaluontoisia tietoja sisältäviä asiakirjoja. Sellainen on esimerkiksi verokortti.
8.05.2020
Haluaisitko ilahduttaa asumispalveluidemme käyttäjiä? Koronaviruksen vuoksi moni heistä ei voi nyt tavata läheisiään ja siksi käynnistimme Piristä postitse -kampanjan!
5.05.2020
Koska fyysiset tapaamiset eivät nyt ole mahdollisia, olemme siirtäneet digitukemme verkkoon.