-A A +A

Ajankohtaista

3.04.2020
Mielialapäiväkirjan täyttäminen voi auttaa kiinnittämään enemmän huomiota omaan jaksamiseen ja esimerkiksi havainnoimaan niitä asioita, mitkä vaikuttavat mielialaan joko positiivisesti tai negatiivisesti.   
3.04.2020
Asiakkaidemme turvallisuus on meille erityisen tärkeää.  Monet asiakkaistamme kuuluvat infektiotautien osalta riskiryhmään. Haluamme myös turvata työntekijöidemme terveyden sekä omalta osaltamme hidastaa epidemian leviämistä yhteiskunnassa.
30.03.2020
Haluaisitko ilahduttaa asumispalveluidemme käyttäjiä? Koronaviruksen vuoksi moni heistä ei voi nyt tavata läheisiään ja siksi käynnistimme Piristä postitse -kampanjan!
30.03.2020
Koronaepidemia huolestuttaa ja neljän seinän sisälle rajoittuva arki voi pitkästyttää ja ahdistaa. Haluamme jakaa vinkkejä siihen, miten jokainen voi pitää huolta omasta jaksamisestaan.
24.03.2020
Nykyinen kirjanpitäjämme siirtyy eläkkeelle ja etsimme kenties juuri sinua vastaamaan Aspa Palvelut Oy:n kirjanpidosta.
17.03.2020
Suomessa on siirrytty poikkeuksellisiin järjestelyihin, jotta voimme ehkäistä koronaviruksen leviämistä mahdollisimman tehokkaasti. Asiakkaidemme, työntekijöidemme ja läheisten ihmistemme terveydentilan turvaamiseksi olemme ottaneet käyttöön uusia toimintatapoja.
12.03.2020
Monet Aspa Palveluiden asiakkaat kuuluvat infektiotautien riskiryhmään. Koronaviruksen ehkäisemiseksi kehotamme  kaikkia  Aspa-kodeissamme  vierailevia ottamaan tämän huomioon ja mieluiten kokonaan välttämään  vierailuja  asiakkaidemme luona ja Aspa-kotien yhteistiloissa toistaiseksi.
9.03.2020
Jokaisessa organisaatiossa ja työyhteisössä voi tapahtua väärinkäytöksiä ja epäasiallista toimintaa. On kaikkien etu, että tieto epätoivotusta toiminnasta tulee ilmi mahdollisimman pian, jotta voidaan selvittää mistä on kyse, todeta huolet aiheettomiksi tai ryhtyä korjaaviin toimenpiteisiin.
6.03.2020
Aspassa on käynnistynyt talous- ja asumisneuvontaan keskittyvä hanke. Tarve neuvonnalle on kova, sillä asumis- ja maksuhäiriöiden kuten vuokravelkojen määrä kasvaa yhteiskunnassamme jatkuvasti.
28.02.2020
Järjestämme Joensuussa 28.-29.4. Henkilökeskeinen voimavaravalmennus eli Hevari-koulutuksen.