-A A +A

Ajankohtaista

13.09.2019
Onko sinulla myynnissä yksiö tai pieni kaksio? Haluatko auttaa tarjoamaan kodin sitä tarvitsevalle?
11.09.2019
Lastensuojelun jälkihuollon nuorten määrä on Suomessa kasvanut kahden viimeisen vuosikymmenen aikana. Jälkihuollon nuoret ovat länsimaissa yksi syrjäytyneimmistä ryhmistä. Jälkihuollon päättymisvaiheessa nuorilla on myös korkea riski päätyä raskaiden sosiaalipalvelujen piiriin.
2.09.2019
Aspa Palvelut on mukana Talouselämän Terveystalous 2019 -selvityksessä terveys- ja hoivayhtiöiden joukossa täyden kymmenen pisteen toimijana jo toisena vuonna peräkkäin.
30.08.2019
Kiinnostaisiko sinua tehdä työtä yhteiskunnallisessa yrityksessä? Haluatko kehittää Aspa-kotiemme toimintaa ja tukea henkilöstöämme asiakkaidemme itsenäisen elämän rakentamisessa? Ajatteletko asiakaslähtöisesti ja omalla palveluasenteellasi jaat osaamistasi muille?
23.08.2019
Hyvä saavutettavuus on tärkeää ihmisille, joilla on haasteita verkkopalvelujen ja laitteiden käytössä. Tavoitteenamme on palvella paremmin kaikkia verkkosivuillamme vierailevia. Siksi olemme tehneet joitakin parannuksia verkkosivujemme saavutettavuuteen.
21.08.2019
Lupa olla upea -kampanja syntyi Aspan Voimaa seksuaalisuudesta -hankkeen ja Uhana Designin halusta laajentaa kauneuskäsityksiä ja tuoda esiin ihan tavallisia erityisiä huippumalleja.
19.08.2019
Omat avaimet -hanke on kehittänyt nuorten kanssa työskentelevien ammattilaisten käyttöön oppaat, joiden tavoitteena on lisätä nuorten tietoisuutta omista vahvuuksistaan ja voimavaroistaan sekä tukea itsenäistymisessä ja arjessa.
15.08.2019
Mikä merkitys laadukkaalla vuorovaikutuksella ja palvelusuunnittelulla on vammaisen henkilön identiteetin kehittymiseen? Mitä muutoksia vammaisten henkilöiden oikeuksien toteutuminen vaatii ammattilaisilta?
30.07.2019
Aspa-koti Rantakoivun viereen valmistuneet kaksi uutta rivitaloa ovat nyt valmiita ottamaan vastaan uudet asukkaansa.