Ajankohtaista | Aspa
-A A +A

Ajankohtaista

18.10.2017
Aspalla on tällä hetkellä vapaita asuntoja Jyväskylässä, Lahdessa, Lohjalla, Loimaalla, Salossa, Tikkakoskella ja Varkaudessa.
3.10.2017
Aspa-säätiön asumisneuvoja Miia Rytkönen näyttää Aspa-koti Mantelin yhteistilassa kuvia, joiden tuella asukkaiden kanssa käydään keskustelua ja asukkaat antavat palautetta varusteiden ja asuntojen kunnosta. Kuvia on mm. jääkaapista, keittiön hanasta, liedestä ja ikkunoista. Paikalla olevat asukkaat kertovat joko sanallisesti tai peukkua ylös- tai alaspäin näyttämällä, ovatko kyseiset asiat kunnossa rakennuksessa ja omassa asunnossa.
25.09.2017
Omaishoidon kotilomitusta saa jo yli kymmenestä Aspa-kodista ympäri Suomea.
20.09.2017
Aspa-säätiö rakentaa Valtimon keskustaan pienkerrostalon, johon tulee 12 asuntoa. Asunnot rakennetaan vuokra-asunnoiksi kehitysvammaisille ihmisille, jotka tarvitsevat tehostetun palveluasumisen palveluja.
14.09.2017
Tervetuloa Onnistumisen osuuskunta - Osuuskunta osatyökykyisten osallisuuden ja työllisyyden tukena -seminaariin!
12.09.2017
Syyskuun alussa starttasi valtakunnallinen Digi haltuun! -projekti. Sen tärkeimpänä tavoitteena on edistää asumispalveluja käyttävien pitkäaikaissairaiden ja vammaisten ihmisten sekä mielenterveys- ja päihdekuntoutujien yhdenvertaisuutta ja osallisuutta digitalisoituvassa tietoyhteiskunnassa. Projekti jatkuu vuoden 2020 loppuun.