Kokemustoimijana Aspassa

Aspan kokemustoimijat kehittävät asumista ja palveluja yhdessä ammattilaisten kanssa.

Kokemustoimijoillamme on kokemusta erilaisista asumisen ja arjen haasteista ja arkea tukevien palvelujen asiakkuudesta. He käyttävät kokemukseen perustuvaa tietoaan ja osaamistaan toimimalla Aspassa esimerkiksi

  • digikavereina
  • asiakasraatilaisina
  • kokemuskouluttajina
  • työryhmien jäseninä
  • vertaisina
  • somen sisällöntuottajina

Kokemustoimijamme on koulutettu tehtäviinsä ja he saavat tehtävistään korvauksen.

Kiinnostuitko kokemustoimijuudesta?

Ota yhteyttä ja kysy lisää kokemustoimijuudesta Aspassa. Voit olla myös suoraan yhteydessä hankkeidemme ja kehittämistoimintojemme työntekijöihin.

Karoliina Ahonen, kehitysjohtaja, karoliina.ahonen@aspa.fi, p. 040 455 2677

Sähköpostitse karoliina.ahonen@aspa.fi

Palautetta Aspan kokemustoimijakoulutuksesta

Sain koulutuksesta tietoa siitä mitä kokemustoimijat tekee ja minkälaisia mahdollisuuksia heillä on. Opin paljon hyödyllistä tietoa mutta parasta oli vertaistuki, henkilökohtaiset tarinat ja kannustus toisilta kokemustoimijoilta.

Opin uutta ja sain uusia ystäviä.

Onnistunutta: Hyvän ja turvallisen ilmapiirin luominen, sääntöjen sopiminen heti alussa, hyvä henki ja energia joka kerralla, vaikka kaikilla oli saattoi olla hankalaa tai huono päivä.

Tykkäsin tosi paljon siitä,että kouluttajat vaihtuivat välillä ja kokemustoimijat olivat myös kertomassa omista kokemuksistaan. Ryhmä oli ihana ja turvallisen tilan tuntu välittyi hyvin.

Olen hyvin kiitollinen tästä kokemuksesta. Ryhmä oli uskomaton ja joka viikko odotin että milloin päästään taas keskustelemaan. Vaikka ensimmäisillä kerroilla ahdisti paljon ja piti ottaa lääkitystä että pääsin paikalle, ahdistus kuihtui pois kun ympärillä oli ihania ihmisiä jotka laittoivat paremmalle mielelle.

Aivan huippu koulutus! Suosittelen ehdottomasti muillekin kokemustoimijoille.

ruusut: hyvä henki, hyvät koulutajat. risut: ei risuja