-A A +A

Aspa Palvelujen yhteystiedot

Aspa Palvelujen yhteystiedot

Ota yhteyttä Aspa Palveluihin, kun haluat kysyä lisää asumispalveluistamme. Henkilökohtaiset sähköpostiosoitteet ovat muotoa etunimi.sukunimi@aspa.fi.

Palveluneuvonta

Maksuton palvelunumeromme on 0800 302 003 (arkisin klo 9-15). Voit myös jättää yhteydenottopyynnön sähköpostilla palvelut@aspa.fi tai yhteydenottolomakkeella

Toimistomme ja kokoustilamme sijaitsevat Turkhaudantie 5:ssä Helsingin Malmilla sijaitsevan toimistorakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa. Jos tulet vierailulle, soita meille alaovella olevalla ovipuhelimella. Oven lukitus avataan etänä. Tarvittaessa tulemme sinua vastaan ja avaamme sinulle oven. Rakennuksessa on hissi ja tiloissamme on esteetön wc.

Palvelut

 • Palvelupäällikkö Tiina Apajasaari040 831 8750 
  Aspa-kodit: Stjärnhem ja Villa Huvi (Espoo), Jokiuoma ja Rantakoivu (Kouvola), Salpuri (Lahti) sekä Goahti (Utsjoki).
   
 • Palvelupäällikkö Katariina Lahtinen044 751 6668
  Aspa-kodit: Välke (Kotka), Virna (Lappeenranta), Kuparikulma (Lohja), Valtti (Pori), Sillanpää (Salo), Sopukka (Sauvo), Aurinkopiha, Liljalaakso ja Merituuli (Turku), Nahkuri (Ulvila), Muratti (Vantaa)
   
 • Palvelupäällikkö Mari Nikkola044 716 5735 
  Aspa-kodit: Riekonmarja (Enontekiö), Laivalahti, Manteli ja Pihlaja (Helsinki), Aronia (Iisalmi), Apila (Kirkkonummi), Lumme (Loimaa), Karpalo (Muonio) Koivurinne (Vantaa) sekä Otava (Oulu). 
   
 • Palvelupäällikkö Mari Pietarinen 041 507 1323 
  Aspa-kodit: Koralli, Simpukka, Sopulirinne ja Suvikumpu (Helsinki), Sillansuu (Joensuu), Härmänranta (Kauhava), Misteli ja Rakuuna (Seinäjoki), Metsätupa ja Pihakoivu (Tampere), Omenapiha (Valkeakoski), Kotiharju (Valtimo) sekä Perhoslehto ja Ruskapolku (Vantaa).
   
 • Liiketoimintapäällikkö Tuula Helle-Kuusjoki044 782 7003
   

Myynti

Hallinto ja tukipalvelut

Aspa-kodit

Aspa-kotien yhteystiedot