Haemme Aspa-kodin johtajaa Kotkaan

Kaksi hymyilevää aspalaista.

Meillä on tarjolla ihmisen hommaa! Haluaisitko työskennellä kotimaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot? Meillä pääset kehittämään toimintaa ja palveluja sekä vastaamaan asiakkaidemme ja alan muuttuviin tarpeisiin.

Nykyisen johtajan siirtyessä uusiin haasteisiin haemme Aspa-kodin johtajaa vastaamaan Kotkassa sijaitsevan Aspa-koti Välkkeen toiminnasta.

Kotkan keskustan tuntumassa sijaitseva Aspa-koti Välke tarjoaa tehostettua palveluasumista neljälletoista vaikeavammaiselle ihmiselle. Asiakaskuntamme koostuu aikuisista eri tavoin vammaisista henkilöistä, jotka tarvitsevat ohjausta ja huolenpitoa arkeensa ympärivuorokautisesti. Asukkaat saavat yksilöllistä palvelua ja tukea omien tarpeidensa mukaan ja heidän asuntonsa sijaitsevat kerrostalossa viihtyisien yhteistilojen yhteydessä.

Mitä sisältyy Aspa-kodin johtajan työnkuvaan ja mitä odotamme sinulta?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit kannustavana ja valmentavana lähiesihenkilönä 12 hengen moniammatilliselle tiimille ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä. Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaidemme sekä henkilökuntamme tarpeita, iloitset pienistäkin onnistumisista ja johdat Aspa-kodin arkea omalla esimerkilläsi. Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Etsimme oma-aloitteista tiimipelaajaa, joka kykenee organisoimaan työympäristöään eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia, laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa. Toivomme myös, että sinulla olisi uusia ideoita asumispalvelujen kehittämiseen, sillä suunnitelmissamme on kasvattaa toimintaamme tulevaisuudessa Kotkan alueella. 

Arvostamme erityisesti:

  • soveltuvaa sote-alan AMK-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta vaikeasti vammaisten henkilöiden kanssa työskentelystä
  • kokemusta esihenkilötehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus -ja organisointitaitoja 
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)
  • tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Mitä Aspa Palvelut Oy tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esihenkilönäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä mahdollisuuden ylläpitää ja kehittää omaa ammatillista osaamistasi.

Mukavan työn ja työkavereiden lisäksi tarjoamme sinulle hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka. Kerrothan meille palkkatoiveesi. Työn aloitus mahdollisimman pian / sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän hakemuksesi meille 13.6.2022 mennessä rekrytointipalvelussamme.

Tuleva esihenkilösi, palvelupäällikkö Mari Pietarinen, antaa mielellään lisätietoja tehtävästä.
Marin tavoitat: 041-5071323 / mari.pietarinen@aspa.fi

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.