Haemme Aspa-kodin johtajaa pääkaupunkiseudulle

Kaksi hymyilevää aspalaista.

Haluaisitko työskennellä kotimaisessa yhteiskunnallisessa yrityksessä, jonka toimintaa ohjaavat vahvat arvot? Meillä pääset mukaan kehittämään toimintaa ja palveluja sekä vastaamaan asiakkaidemme ja sote-alan muuttuviin tarpeisiin. Haemme nyt Aspa-kodin johtajaa toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen pääkaupunkiseudulle.

Ensimmäisenä vuotenasi meillä tulet vastaamaan Aspa-koti Muratin toiminnasta nykyisen johtajan siirtyessä talon sisällä vuodeksi toisen Aspa-kodin johtajan tehtävään. Aspa-koti Muratti sijaitsee Vantaalla, Myyrmäen ostoskeskuksen vieressä ja tarjoaa tehostettua palveluasumista sekä tuettua asumista eri tavoin vammaisille ihmisille ja mielenterveyskuntoutujille. Ensimmäisen vuoden jälkeen pääset laajentamaan osaamistasi ja johtamaan jotakin toista pääkaupunkiseudun Aspa-kotiamme tarpeen ja tilanteen mukaan. Meillä Aspassa toteutetaan työkiertoa ja tämä on hieno mahdollisuus päästä kerryttämään johtamisosaamista erilaisissa yksiköissämme. 

Mitä sisältyy Aspa-kodin johtajan työnkuvaan ja mitä odotamme sinulta?

Aspa-kodin johtajana sinulla on kokonaisvastuu Aspa-kotisi laadukkaasta palvelun tuottamisesta, toiminnan sujuvasta ja taloudellisesta organisoinnista sekä kehittämisestä. Toimit kannustavana ja valmentavana lähiesihenkilönä  moniammatilliselle tiimille ja luot ympärillesi hyvää yhteishenkeä. Kuuntelet herkällä korvalla asiakkaidemme sekä henkilökuntamme tarpeita, iloitset pienistäkin onnistumisista ja johdat Aspa-kodin arkea omalla esimerkilläsi. Sitoudut noudattamaan henkilökeskeistä toimintatapaamme, joka tarkoittaa ihmisen omien vahvuuksien tunnistamista ja tukemista niin, että yksilö voi elää mahdollisimman itsenäistä ja aktiivista elämää.

Etsimme oma-aloitteista ja innovatiivista tiimipelaajaa, joka kykenee organisoimaan työympäristöään eikä pelkää tehdä itsenäisesti päätöksiä. Haluat kehittyä työssäsi ja tuet tiimisi jatkuvaa osaamisen kehittymistä. Ymmärrät, että palvelun tavoitteena on tuottaa vaikuttavia, laadukkaita ja taloudellisesti kannattavia palveluita. Henkilöstön hyvinvointi, kehittyminen ja työn mielekkyyden ylläpitäminen ovat lähellä sydäntäsi. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen vaatii sinulta vahvoja johtamistaitoja, talousasioiden hallintaa, järjestelmäosaamista, verkostoitumista eri tahojen kanssa sekä toimintaympäristön jatkuvaa seurantaa. Toivomme myös, että sinulla olisi uusia, innovatiivisia ideoita asumispalvelujen kehittämiseen, sillä suunnitelmissamme on kasvattaa palvelujamme Aspa-koti Muratissa seuraavan vuoden aikana.

Arvostamme erityisesti:

  • soveltuvaa sote-alan AMK-tutkintoa ja Valvira-rekisteröintiä
  • kokemusta vammaisten henkilöiden ja/tai mielenterveyskuntoutujien kanssa työskentelystä
  • kokemusta esihenkilötehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus -ja organisointitaitoja 
  • hyviä tietoteknisiä valmiuksia (esim. Office-työkalut, työvuorosuunnittelu ja päivittäiset raportointityökalut)
  • tartuntatautilain väliaikaisen 48 a §:n tarkoittamaa rokotussuojaa asiakkaidemme suojaamiseksi koko työsuhteen voimassaolon ajaksi

Mitä Aspa Palvelut Oy tarjoaa sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen ja kokopäiväisen työsuhteen ammattitaitoisessa moniammatillisessa tiimissä. Meillä pääset osaksi muiden Aspa-kotien johtajien verkostoa, joka tukee ja sparrailee kanssasi. Esihenkilönäsi toimiva palvelupäällikkömme on myös tukenasi. Tarjoamme sinulle erittäin kattavan perehdytyksen tehtävääsi sekä huikean mahdollisuuden päästä kehittämään omaa ammatillista osaamistasi sote-alan johtotehtävissä.

Mukavan työn ja työkavereiden lisäksi tarjoamme sinulle myös hyvät edut. Työterveyshuoltomme on lakisääteistä laajempi ja työhyvinvointia tuemme mm. Smartumin liikunta- ja kulttuurieduilla sekä tyky- ja verkostoitumistapahtumilla.

Noudatamme Yksityisen sosiaalipalvelualan työehtosopimusta, palkkaus on sopimuspalkka. Kerrothan meille palkkatoiveesi. Työn aloitus 1.8.2022 / sopimuksen mukaan. 

Kiinnostuitko? Mahtavaa! Odotamme innolla hakemustasi 18.7.2022 mennessä. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja paikka täyttään heti sopivan hakijan löydyttyä.

Hae tehtävää rekrytointipalvelussamme

Palvelupäällikkömme Mari ja Tiina kertovat mielellään lisää tehtävästä. Heidät tavoitat seuraavasti:
Mari Pietarinen, 041-5071323 / mari.pietarinen@aspa.fi (23.6 – 1.7)
Tiina Apajasaari, 040-8318750 / tiina.apajasaari@aspa.fi (4.-18.7)

Me Aspassa teemme työtä sen eteen, että jokaisella olisi mahdollisuus itsenäiseen elämään. Tarjoamme asiakkaillemme kodin ja palvelut erilaisten yksilöllisten tarpeiden pohjalta. Asiakkaamme oma kokemus näkyy ja kuuluu työssämme. Aspa on pieni toimija, joka tekee isoja asioita. Tule mukaan tekemään #IhmisenHommaa.