Tuettu asuminen, Kouvola

Aspa-koti Jokiuoma

Yhteystiedot

Aspa-kodin johtaja
Heidi Virtanen
heidi.virtanen@aspa.fi
040 663 0881

Aspa-koti Jokiuoma
Hallituskatu 7 C 3 krs.
45100 Kouvola
040 824 5459

Aspa-koti Jokiuoma tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille sekä henkilökohtaista apua vammaisille ihmisille.

Aspa-koti Jokiuoma Kouvolassa tarjoaa tuettua asumista mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille sekä henkilökohtaista apua vammaisille ihmisille.

Jokiuoma tarjoaa tuetun asumisen palveluita mielenterveyskuntoutujille ja erityistä tukea tarvitseville nuorille, jotka tarvitsevat ohjausta ja apua itsenäiseen asumiseen omassa kodissaan. Tuetusti asuva voi käyttää Aspa Palveluiden puhelinpäivystystä niinä aikoina, kun henkilökunta ei ole paikalla.

Yksilöllistä tukea omaan kotiin

Tuettu asuminen on yksilöllistä asumisen, elämänhallinnan ja mielekkään arjen tukemista. Tukea voi saada esimerkiksi kodinhoidossa, asioinnissa, terveyden ylläpitämisessä ja sosiaalisten suhteiden muodostamisessa.

Työskentelymme lähtökohtana on asukkaan täysi osallisuus. Ajattelemme, että jokainen on oman elämänsä paras asiantuntija. Henkilökohtaisen asumispalvelusuunnitelman avulla suunnittelemme jokaiselle yksilöllisen tuen ja varmistamme, että asiakas tulee kuulluksi omana itsenään.

Jokiuoman tuetussa asumisessa työskentelevät lähihoitaja ja sosionomi (YAMK). Heillä on erityisosaamista mielenterveys- ja lastensuojelutyöstä sekä neuropsykiatriasta.

Aspa-koti Jokiuoma tarjoaa myös vammaispalvelulain mukaista henkilökohtaista apua palveluseteliasiakkaille.

Aspa-koti Jokiuoma sijaitsee Kouvolan keskustassa hyvien yhteyksien äärellä.

Ota yhteyttä

Heidi Virtanen, Aspa-kodin johtaja, p. 040 663 0881

heidi.virtanen@aspa.fi

Anne Ruohola, ohjaaja, p. 040 583 6179
Krista Leppä, henkilökohtaisen avun koordinaattori, p. 040 657 1186
Siirry sosiaalisen median syötteen ohi

Seuraa Aspa-koti Jokiuoman arkea somessa