Kuvassa kaksi nauravaa henkilöä vierekkäin tiiliseinän vieressä.

Kehittämistoiminta

Tule mukaan toimintaamme!

Tarvitsetko apua ja tukea arjessasi? Tunnetko olosi yksinäiseksi? Kaipaatko seuraa ja tekemistä? Tiedätkö, miten varaat ajan lääkäriin verkossa? Haluaisitko pitää Facebookissa yhteyttä ystäviisi?

Me tuemme ja valmennamme sinua kohti itsenäistä elämää.

Tarjoamme sinulle mielekästä sisältöä elämään ja ratkomme kanssasi itsenäisen arjen toteuttamiseen liittyviä haasteita. Osallistumalla toimintaamme voit löytää uuden harrastuksen ja uusia ihmisiä elämääsi, saada arkesi haltuun, oppia digitaitoja, osallistua asumisen ja palvelujen kehittämiseen, tutustua itseesi ja löytää omia voimavarojasi. Sinusta voi tulla vaikkapa kokemustoimija.  

Miten kehitämme itsenäistä elämää

Meille on tärkeää, että jokainen tulee kohdatuksi ja kuulluksi. Haluamme, että ihminen voi hyödyntää meillä omia voimavarojaan ja kokea itsensä merkitykselliseksi. Meillä asiakkaat ovat aktiivisia toimijoita. Tuemme heitä tekemään omaa elämää koskevia päätöksiä sekä löytämään mielekästä sisältöä elämään.

Haluamme, että asiakkaillamme on mahdollisuus

  • tehdä omaa elämäänsä koskevia valintoja ja päätöksiä,
  • vaikuttaa omaan asumiseensa ja palveluihinsa,
  • työllistyä palkkatyöhön,
  • löytää mielekkäitä sosiaalisia suhteita ja harrastuksia sekä
  • kuulua itselleen tärkeään yhteisöön ja toteuttaa unelmiaan,
  • pärjätä digitalisoituvan yhteiskunnan muutoksissa.

Kehitämme asumisen palveluita yhdessä asiakkaidemme ja muiden kokemusasiantuntijoiden kanssa erilaisissa hankkeissamme. Kutsumme erilaisia ihmisiä ja toimijoita tutkimaan ilmiöitä sekä muotoilemaan ja kokeilemaan ratkaisuja yhdessä.

Oletko kehittämiskumppania tai työmenetelmiä hakeva viranomainen, asumispalvelujen ammattilainen, sote-alan opiskelija tai oppilaitoksen opettaja, järjestötoimija tai vaikkapa yrittäjä? Aspasta löydät osaavat yhteiskehittämisen ammattilaiset ja kokemustoimijat.

Kokeilemme ja kehitämme kaikkea, mikä auttaa asumisessaan ja arjessaan tukea tarvitsevia ihmisiä elämään mahdollisimman itsenäisesti. Kehitämme muun muassa saavutettavaa arjen digitukea, menetelmiä voimavarojen sekä sosiaalisten ja arjen taitojen vahvistamiseksi sekä mielekkään vapaa-ajan mahdollisuuksia. Onko Sinulla kehittämisidea tai mielessäsi itsenäisen arjen haaste, joka kaipaa ratkaisua?

Ota yhteyttä, kehitetään yhdessä! 

Karoliina Ahonen, kehitysjohtaja
p. 040 455 2677
karoliina.ahonen@aspa.fi

Voit olla kiinnostunut myös näistä